Ένα λάθος που πληρώνει καλά…

Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα. Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Serie A, θα ασχοληθώ με το ένα, όπου εντόπισα ένα λάθος σε συγκεκριμένη εταιρία.

Πάμε Ιταλία και ξεκινάω με το Μόντσα-Αταλάντα. Δεν θα ασχοληθώ με κλασική επιλογή, η Μόντσα δεν μπορεί για την ώρα, αλλά κάπου θα την κάνει… Έχει καλό ρόστερ, αλλά θέλει χρόνο. Η Αταλάντα κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, ξεπέρασε και το περσινό κόλλημα με το Μπέργκαμο και χωρίς Ευρώπη, έχει την δυνατότητα να πάει καλά φέτος. Βρήκα ένα λάθος και θα πάω εκεί. Η πράσινη έχει το anytime του Κουπμάινερς στο 5.00. Προφανώς και κάνουν λάθος, έρχεται από χατ-τρικ, είναι σε τρομερή κατάσταση ενώ άρχισε να εκτελεί και πέναλτι, Στις υπόλοιπες εταιρίες παίζει κοντά στο 2.50.

Δύσκολα και τα άλλα δυο παιχνίδια στο Καμπιονάτο. Προς τον άσο το Σαλερνιτάνα-Έμπολι, καλύτερη εικόνα μέχρι τώρα αν και δεν εμπνέει σιγουριά. Σφικτή η Έμπολι, ίσως καλύτερα να πάμε στο under, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το απόλυτο με 4/4.

Αμφίρροπο και το Τορίνο-Λέτσε. Δεν θα έπρεπε να πληρώνει τόσο χαμηλά ο άσος. Μία νίκη στα εννιά τελευταία εντός έχουν οι γηπεδούχοι. Η Λέτσε είναι σκληρό καρύδι και το έδειξε και κόντρα στην Νάπολι(1-1). Η αξία στο Χ2.

 

Μόντσα-Αταλάντα : Κουπμάινερς anytime (5.00)

Σχετικές δημοσιεύσεις