Ένα συνδυαστικό στοίχημα και μια δυάδα

Καλημέρα καλημέρα! Η εβδομάδα στην οποία μπαίνουμε θα είναι εντελώς διαφορετική και σαφώς πιο δύσκολη, καθώς θα έχουμε παιχνίδια κυπέλλου σε όλες τις χώρες και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές.  Πάμε να δούμε τι έχω κρατήσει.

Ούλμ-Μπάγερν Μονάχου: Για την Μπάγερν Μονάχου τα είπαμε και την Κυριακή στο ματς με την Μπάμπεργκ δικαιώνοντάς μας πανηγυρικά. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα, δημιουργώντας όμως ένα συνδυαστικό στοίχημα, μιας και η Ουλμ είναι από τη φύση της επιθετική ομάδα, αλλά λιγάκι ασταθής. Κρατάω το συνδυαστικό στοίχημα 1 (+10.5 πόντοι) & over 156.5 πόντοι στον αγώνα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα έφτιαχνα μια δυάδα νίκης για Ανδόρρα και Προμηθέα απέναντι σε Ομπραντόιρο και Κολοσσό Ρόδου. Η Ανδόρρα δεν είχε αγώνα το Σαββατοκύριακο, έρχεται από δύο ήττες και θέλει να προλάβει playoff. Η Ομπραντόιρο έπαιζε στη Σαραγόσα όπου και ηττήθηκε και θα έχει δεύτερο αγώνα μετά από 3 μέρες. Τέλος ο Κολοσσός Ρόδου μας δικαίωσε το Σάββατο απέναντι στον Ηρακλή, αγωνιστηκε με 10 παίκτες. Μικροπροβλήματα βγηκαν στο ματς με τον Ηρακλή ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό. Δύσκολο να παίξει μετά από 3 μέρες με 10 παίκτες απέναντι σε έναν εξαιρετικό Προμηθέα σε νοκ αουτ παιχνίδι κυπέλλου..

Συνοπτικά:

Ουλμ-Μπάγερν Μονάχου: 1 (+10.5 πόντοι) & over 156.5 πόντοι στον αγώνα (1.97)

Δυάδα: Ανδόρρα-Ομπραντόιρο 1 * Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας 2 =2.07

Σχετικές δημοσιεύσεις