Έτοιμοι για την αντεπίθεση

Καλημέρα σε όλους. Σας είπα και στο ραδιόφωνο πως αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα η Μπουργκ θα επικρατούσε και εύκολα. Δωράκι ήταν το -5.5 ελπίζω να το τιμήσατε. Από νωρίς σήμερα η στήλη καθώς έχει παιχνιδάκια.

Μιλάνο-Παναθηναϊκός: Αμφότερες είχαν αγώνα την Τρίτη. Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε στη Γαλλία ενώ το Μιλάνο είχε εύκολο βράδυ. Κακή εικόνα για τους πράσινους, οι οποίοι πήγαν οδικώς από τη Γαλλία στην Ιταλία. Ο Νέντοβιτς έπαιξε μόλις 22 λεπτά την Τρίτη μένοντας στους 10 πόντους. Θέλει να αποδείξει πράγματα ειδικά απέναντι στους Ιταλούς. Επιλογή το over 14.5 πόντους. Δεύτερη επιλογή το over 9.5 του Παπαγιάννη. Ο Έλληνας ψηλός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απέναντι στους Ιταλούς μπορεί να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας: Έχοντας χάσει πολλά παιχνίδια στο νήμα η Μακάμπι βρίσκεται πάρα πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Θα έχει επιστροφές με πιο σημαντική αυτή του Κάσπι. Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται από συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, λογικά θα έχει πάλι εκτός τον Χολ και πηγαίνει στο Ισραήλ να συναντήσει τη Μακάμπι σε μια στιγμή που ψάχνει τη νίκη και την καλή εμφάνιση όσο τίποτε άλλο η ομάδα του Σφαιρόπουλου. Επιλογή ο άσος με -5.5 πόντους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός: Κάθε φορά που πάει στη Μόσχα τρέμουν και θυμούνται την Κωνσταντινούπολη στη ρωσική ομάδα. Φέτος έχουμε δει τα πιο περίεργα και ανατρεπτικά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Κερδίζει χωρίς να πείθει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ολυμπιακός πάει σε μια έδρα με μοναδική απουσία αυτή του Χάρισον. Μια ζαριά στο ξερό διπλό για το ονόρε. Και εννοείται με το μάτι στο cash out.

Συνοπτικά:

Μακάμπι-Ερυθρός Αστέρας: 1 (-5.5) 1.80

Μιλάνο-Παναθηναϊκός: Νέντοβιτς over 14.5 πόντους (2.00)/ Παπαγιάννης over 9.5 πόντους (1.75)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός: 2 (4.89)

Σχετικές δημοσιεύσεις