Έχει 17 GG στα 18 τελευταία…

Καλησπέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Χαλαρά τα πράγματα σήμερα μετά από ένα αρκετά γεμάτο Σαββατοκύριακο. Μια δυάδα ξεχώρισα από το σημερινό μενού και εκεί θα γίνει το παιχνίδι μου .

Λαμία-Παναιτωλικός

Με +10 μπαίνει η Λαμία σε αυτή την διαδικασία των play out, το οποίο σημαίνει ότι είναι άνετη, δεν θα κινδυνέψει, αλλά δύσκολα θα κοιτάξει και προς τα πάνω. Σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που μόνο άνετος δεν αισθάνεται, την ώρα που βρίσκεται δεύτερος από το τέλος με τον Πανιώνιο να πλησιάζει στους τρεις μετά την χθεσινή του νίκη. Σαν ρόστερ δεν νομίζω ότι τους χωρίζουν πολλά, απλά η Λαμία έκανε ένα καλό σερί, το οποίο δεν έκανε ο Παναιτωλικός. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν διπλό, έχουν όμως κίνητρο και νομίζω σε αυτό το ξεκίνημα θα παίξουν για την ισοπαλία. Το Χ2 στο 1.50. Με μεγαλύτερο ρίσκο στην ισοπαλία. Ένα συνδυαστικό επίσης που έχει ενδιαφέρον είναι το Χ2 και under3.5, αλλά από το 1.80 έπεσε στο χαμηλό πλέον 1.66.

Αμβούργο-Χολστάιν Κίελ

Το Αμβούργο έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα, μετά την χθεσινή ισοπαλία της Στουτγάρδης να επιστρέψει στην 2η θέση. Η Χόλστάιν ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που είναι σχετικά αδιάφορες, δύσκολα θα κινδυνέψει, ενώ δεν μπορεί να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω. Παίζει καλά πάντως και μετά την διακοπή προέρχεται από τέσσερα σερί GG και over. Την βολεύει πιο πολύ να παίζει εκτός έδρας και αποδίδει καλύτερα. Ο άσος είναι χαμηλά, όπως και το Over. Το Αμβούργο σπάνια γλυτώνει το λάθος πίσω, οπότε η αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων δείχνει ένα πιθανό και καλοπληρωμένο 1 GG. Αλλιώς, πιο συντριπτικά πάμε στο GG και Over στο 1.90

Τσάρσκο-Σλάβια Σόφιας

Μικρή στάση στην Βουλγαρία με το πρωτάθλημα να ξεκινάει το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Σλάβια είχε πάρει φόρα πριν την διακοπή με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, εκτός έδρας είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και με νίκη σήμερα πλησιάζει σε απόσταση βολής από την 4η Λέφσκι. Το διπλό κοντά στις 2.00 μονάδες, έχει πιθανότητες επαλήθευσης.

Zιχλάβα-Χράντετς Κράλοβε

Πάμε λίγο και στην Β’ Τσεχίας, μιας που το πρόγραμμα δεν είναι και πολύ μεγάλο σήμερα, αλλά και γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνει να παρουσιάζει ενδιαφέρον. Η Ζιχλάβα είναι πολύ δυνατή εντός με εννιά νίκες, μία ήττα, ενώ έχει και απίστευτο ποσοστό στα αμφίσκορα με τα 17 από 18 να ολοκληρώνονται με GG. Και η φιλοξενούμενη είναι καλή επιθετικά, τα δυο τελευταία τελειώσαν 2-2 ενώ το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία. To GG στο 1.66 είναι μια χαρά και θα είναι η επιλογή μου

Δυάδα

Αμβούργο-Χολστάιν Κίελ GG και over (1.90) ✅

Zιχλάβα-Χράντετς Κράλοβε GG (1.72) ✅

Σχετικές δημοσιεύσεις