Ήρθε η ώρα του Νόλε

Καλημέρα σε όλους. Χθες επιστρέψαμε στα απόλυτα μετά την προχθεσινή κακή μέρα καθώς οι άσσοι το μεσημέρι έπεφταν σαν στραγάλια ενώ το βράδυ ο Στέφανος δυσκόλεψε τον Ναδάλ αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ. Στα σημερινά έχουμε το μεσημέρι ένα αδιάφορο ματς με τον πρώτο βαθμολογικά Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει τον τελευταίο Σβάρτσμαν ενώ το βράδυ έχουμε έναν “τελικό” ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ για μία θέση στον ημιτελικό.

16:00 Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ

Ο θάνατος σου η ζωή μου εδώ. Παίζεις με Τίεμ ημιτελικό ή πας σπίτι σου. Και οι δύο δεν είναι στα καλύτερα τους αλλά παραμένουν αθλητές τοπ επιπέδου και πρέπει να το αποδείξουν. Νομίζω είναι λογικός ο φαβοριτισμός του Νόλε ίσως όχι τόσο χαμηλά αλλά και πάλι έχει τον πρώτο λόγο.  Στα μεταξύ τους ο Σέρβος υπερέχει με 4-2 απέναντι στον Γερμανό. Δεν θα μπλέξω εννοείται με σημείο σε τέτοιο ματς θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα. Εφόσον πρέπει να κρατήσουν και οι δύο το σερβίς τους το 2-2 σκορ μετά από 4 γκέϊμ στο πρώτο σετ φαντάζει αρκετά πιθανό. Θα το επιλέξω σε απόδοση 1,72.

22:00 Μεντβέντεφ-Σβάρτσμαν 

Ο Ρώσος δείχνει σε φοβερή κατάσταση κερδίζοντας εύκολα ακόμα και τον Τζόκοβιτς προχθές εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλο. Έτσι θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ αύριο Σάββατο. Ο Σβάρτσμαν από την άλλη όπως είναι λογικό δεν έχει νίκη και το σετ που έχει πάρει πολύ είναι καθώς στην σκληρή επιφάνεια και με τέτοιους αντιπάλους φαίνεται ότι δεν μπορεί. Το ματς είναι και βράδυ και θα θέλουν και οι δύο να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η αγγαρεία ειδικά ο Μεντβέντεφ που την επόμενη μέρα θα δώσει απαιτητικό ματς για μία θέση στον τελικό. Το 2-0 του Μεντβέντεφ μοιάζει αρκετά πιθανό και στο 1,66 θα το επιλέξω.

Επιγραμματικά
Δυάδα
16:00 Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ Σκορ μετά από 4 γκέϊμ 2-2 (1,72)
22:00 Μεντβέντεφ-Σβάρτσμαν 2-0 ακριβές σκορ σετ (1,66)

Σχετικές δημοσιεύσεις