Ίδιο σκορ με της Δευτέρας

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλός ο Ηρακλής χθες στο ματς, ωστόσο ο Άρης θυμήθηκε, και χωρίς τον κόσμο του, στην τελευτία περίοδο την ιστορία του και έπαιξε γι αυτήν, με αποτέλεσμα να κάνει ένα τρομερό επιμέρους σερί και να πάρει το παιχνίδι. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 μεγάλα φαβορί έσπασαν (Τόφας, Περιστέρι, Μπούργος) με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετά δελτία. Πάμε στα σημερινά:

Μπούρσασπορ-Τσεντεβίτα: Τη Δευτέρα το απόγευμα παίξανε στην Τουρκία σε εξ΄αναβολής αγώνα. Τότε οι Τούρκοι κατέβηκαν με 8 παίκτες και στην πορεία ο Αρσλαν βγήκε εκτός. Σήμερα το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο.Η Μπούρσασπορ δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στη σύνθεσή της, καθώς επιστρέφει ο ψηλός Μετίν. Διαλέγω το over 88.5 πόντων της Τσεντεβίτα μετά το 104-88 και τη νίκη της πριν 2 μέρες. Οι Τούρκοι με σύνθεση ανάγκης και χωρίς πολύ διάθεση για άμυνα, δύσκολα θα κρατήσουν τους αντιπάλους τους  χαμηλά.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Λοκομοτιβ Κουμπάν-Μπολόνια: Μεγάλο ντέρμπι και ίσως βρεθεί ευκαιρία στο λάιβ. Οι Ρώσοι σε αντίθεση με τους Ιταλούς βρίσκονται σε φοβερή κατάσταση.

Ναντέρ-Γκραν Κανάρια: Οι Γάλλοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη διοργάνωση απέναντι σε μια Κανάρια που προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση αλλά είναι άνετη στην Ευρώπη. Προς τα αριστερά θα πήγαινα δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στους Γάλλους.

Συνοπτικά:

Μπούρσασπορ-Τσεντεβίτα: Τσεντεβίτα over 88.5 πόντους (1.80)

Σχετικές δημοσιεύσεις