Από τα φιόρδ, στο ταμείο.

Καλησπέρα στην παρέα.Μετά το απαραίτητο ολιγοήμερο ρεπό για να καθαρίσει λίγο το μυαλό από τα συνεχόμενα παιχνίδια προχωράμε με φρέσκο αέρα τη στήλη. Πάμε όμως στα σημερινά που η Τετάρτη μοιάζει με μικρό χειμερινό Σαββάτο από πλευράς πληθώρας επιλογών.

Παρότι σήμερα έχει παιχνίδια την αγαπημένη Πρέμιερ λίγκ θα επικεντρωθώ στη χώρα των φιορδ ή οποία ξεκίνησε πολύ θετικά στοιχηματικά και ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι.Πρώτη μου επιλογή η πολύ δυνατή και φέτος (και αναμενόμενη πρωταθλήτρια και φέτος) Μόλντε. Ο Τζέιμς Λέκε μαζί με τον φορμαρισμένο Έκρεμ κάνουν πάρτι στις αντίπαλες άμυνες, παράγουν πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο άρα και τέρματα.Θα κρατήσω το Μόλντε ημίχρονο/τελικό από το παιχνίδι.Επίσης ως δεύτερη επιλογή κρατάω σε σύστημα Μόλντε και ναι.

Συνεχίζω με ένα κόμπο επίσης από Νορβηγία και αυτό είναι το παιχνίδι της Στρόμγκοσεντ και την Μιοντάλεν. Επίσης επιθετικές ομάδες με άμυνες που ”μπάζουν”. Μεταφερόμαστε στην Ιταλία πρωτάθλημα που έχουν κριθεί όλα στην κορυφή και θα διαλέξω επίσης 2 κόμπους στα παιχνίδια των Σασουόλο με Γιουβέντους (σκοράρουν κατά ριπάς και οι δυο ομάδες και δέχονται σχετικά εύκολα γκολ) και στο παιχνίδι της Μπολόνια με τη Νάπολι που επίσης προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά γκολ.

Τέλος θα κρατήσω και μια δυάδα αμφίσκορων : Το ένα παιχνίδι το αναφέραμε αυτό την Σασουόλο με Γιούβε και το άλλο έρχεται από Πολωνία 2 αυτό της Πόγκον Σιέλντισε με την Κατοβίτσε (85% στατιστικά στα αμφίσκορα μέσο όρο και οι δύο ομάδες)

Συμπεράσματα:

Μόλντε εναντίον Βίκινγκ: Μόλντε ημίχρονο/τελικό (1,9 bet365)

 

 

Σύστημα 3αδες 4αδά

Μόλντέ εναντίον Βικινγκ : Μόλντε και αμφίσκορο (2,37 bet365)

Στρόμογκοσεντ εναντίον Μιοντάλεν : αμφίσκορο και όβερ 2,5 (1,83 bet365)

Σασουόλο εναντίον Γιουβέντους: αμφίσκορο και όβερ 2,5 (1,83 bet365)

Μπολόνια εναντίον Νάπολι: αμφίσκορο και όβερ 2,5 (1,95 bet365)

 

 

 

Σασουόλο εναντίον Γιουβέντους αμφισκορο

Πόγκον Σιέλντιτσε εναντιόν Κατοβίτσε αμφισκορο

(Συνολικής απόδοσης 2,41 bet365)

Καλές επιλογές να έχετε…

Σχετικές δημοσιεύσεις