Από το μάτι της βελόνας…

Καλημέρα στην παρέα.Δυστυχώς εχθές μας χάλασε το σύνθετο  στοίχημα το παιχνίδι από την Ισλανδία.Χαμένο πέναλτι προς το τέλος του παιχνιδιού μας στέρησε το ταμείο. Προχωράμε στα σημερινά παιχνίδια που πλέον είναι παρά πολλά, υπάρχει πληθώρα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές μας γιαυτό και εμείς τις περάσαμε από το ”μάτι της βελόνας…”

Ξεκινάω την βόλτα μας από την bundesliga. Μεγάλο παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη μεταξύ Γκλάντμπαχ και Βολφσμπουργκ. Δύο δυνατές ομάδες που παλεύουν για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αναμένεται ένα όμορφο παιχνίδι που θα παρακολουθήσω.Εκτιμώ η αναμέτρηση ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί να τελειώσει και εκεί.Στο παιχνίδι του ουραγών μεταξύ Ουνιόν και Πάτερμπορν αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι με αρκετά κόρνερ.Τέλος στο παιχνίδι της Βέρντερ με τη Μπάγιερν αναμένονται πολλά γκολ.

Περνάμε στην la liga.Η προτωπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λεγκάνιες η οποία είναι χωρίς τον 1ο σκόρερ της και έχει πουλήσει τον αξιόλογο επιθετικό Mάρτιν Μπρέθγουέιτ (στην Μπαρτσελόνα).Νίκη της γηπεδούχου με πάνω από 1 γκολ και κάποιες κάρτες για την φιλοξενούμενη.Στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ θα ασχοληθώ με τα κόρνερ ενώ στο παιχνίδι της Εσπανίολ θα ασχοληθώ με κίτρινες κάρτες…

Συμπεράσματα:

Δυάδα αμφίσκορων

Γκλάντμπαχ εναντίον Βόλφσμπουργκ

Φενέρμπαχτσέ εναντίον Τράμζονσπορ

(Συνολικής απόδοσης 2,2 bet365)

Μπαρτσελόνα εναντίον Λεγκάνιες : Νίκη Μπάρτσελονα, όβερ 1,5 γκολ ομάδα και όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες Λεγκάνιες (Συνολικής απόδοσης 1,83 bet365)

Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Πάτερμπορν : άντερ 3,5 γκολ και όβερ 8,5 κόρνερ (συνολικής απόδοσης 1.92 bet 365)

Βιγιαρεάλ εναντίον Μαγιόρκα :άντερ 5 κόρνερ Μαγιόρκα στο ματς

Βουρζμπούργκερ Κίκερς εναντίον Καϊζερσλάουτερν: όβερ 8,5 κόρνερ

(Συνολικής απόδοσης 2,15 bet 365)

Καλές επιλογές να έχετε.

Σχετικές δημοσιεύσεις