Αργούν να πιάσουν ρακέτα

Ήταν μόλις λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια για το φετινό Indian Wells, όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ματαίωση της φετινής διοργάνωσης, με τους αστέρες τους τένις να «χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους», αφού ουσιαστικά ήταν το πρώτο άθλημα παγκοσμίως που ένιωθε τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Από τότε έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες και μόλις πριν από μερικές μέρες άρχισε να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, αφού ο πρόεδρος της ATP άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανέναρξης του Παγκόσμιου tour, περίπου στα τέλη Ιουλίου.

Ως γνωστόν το παγκοσμίου αίγλης τουρνουά του Wimbledon δεν θα διεξαχθεί φέτος, ενώ αυτό του Roland Garros έχει μετατεθεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, με τους διοργανωτές μάλιστα να μπαίνουν στη διαδικασία διάθεσης εισιτήριών, κάτι το οποίο όμως σταμάτησε άμεσα τις επόμενες κιόλας ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η έναρξη των μεγάλων τουρνουά δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, ούτε κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που βάζει σε οικονομικό κίνδυνο, όχι μόνο τους αθλητές, αλλά και ολόκληρο το άθλημα γενικότερα.

Η στάση που τηρούν μέχρι αυτήν την στιγμή οι στοιχηματικές εταιρίες, ανά τον κόσμο, είναι να προσφέρουν τιμές μόνο για μακροχρόνια στοιχήματα, που αφορούν το Αμερικανικό Όπεν και το Rolland Garros, σε περίπτωση που αυτά τελικά διεξαχθούν, ενώ σιγά σιγά κάνουν την εμφάνιση τους και κάποια άνευ βαθμολογικής σημασίας τουρνουά, που διεξάγονται κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη, χωρίς ωστόσο να προσελκύουν το ενδιαφέρον του στοιχηματικού κοινού.

Το Betfeller παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο του τένις, αφού μετά το ποδόσφαιρό είναι το άθλημα που προσελκύει περισσότερο τους παίκτες του στοιχήματος και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Σχετικές δημοσιεύσεις