Αρχίζει η Γερμανία… ακολουθεί το ΝΒΑ

Καλησπέρα σε όλους. Ντεμπούτο στη μετά κορονϊού εποχή κάνουν τα πρωταθλήματα μπάσκετ. Όπως στο ποδόσφαιρο, έτσι και στο μπάσκετ η Γερμανία είναι αυτή που ανοίγει το χώρο με 10 ομάδες, χωρισμένες σε δύο γκρούπ να παίρνουν μέρος. Προκρίνονται οι πρώτες 4 από κάθε όμιλο.

Στοιχηματικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια που διεξάγονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς αφενός οι ομάδες προέρχονται από πολύμηνη διακοπή, αφετέρου οι 4 από τις 5 κάθε ομίλου προκρίνονται. Κάθε ομάδα θα δώσει 4 αγώνες. Ειδικά για τα φαβορί τα παιχνίδια αυτά είναι σαν φιλικά προετοιμασίας ενόψει των χιαστί που ακολουθούν.  Θα παρακολουθούμε τα παιχνίδια και ότι προκύψει θα δωθεί στη live εξέλιξη.

Εκτός από τη Γερμανία, απόφαση για επανεκκίνηση πήρε και το ΝΒΑ, με τα πρώτα παιχνίδια να γίνονται στα τέλη του επόμενου μήνα στο Ορλάντο.  Με μόλις 1 αρνητική ψήφο του Πόρτλαντ και 29 υπέρ ορίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο πρόκειται να τελειώσει στα μέσα Οκτωβρίου. 13 ομάδες από τη Δύση και 9 από την Ανατολή θα δώσουν 8 αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Φλόριντα, στη Disneyworld, ώστε να μπορέσουν όλες οι ομάδες να φιλοξενηθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις