Αρχίζουν τα δύσκολα για τα φαβορί

Καλημέρα σε όλους. Περίεργη η χθεσινή μέρα με αρκετά φαβορί να σπάνε τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Τσιτσιπάς που κέρδισε 3-0 τον Κουέβας σε μόλις μιάμιση ώρα παιχνιδιού κάτι που θα τον βοηθήσει να ξεκουραστεί ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Σήμερα παίρνει σειρά η Μαρία Σάκκαρη η οποία δεν νομίζω να δυσκολευτεί απέναντι στην Ιταλίδα Τρεβιζάν. Πάμε όμως να αναλύσουμε τα σημερινά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιέχει μόνο 8 αναμετρήσεις στους άνδρες και άλλες 8 στις γυναίκες κάτι που μας οδηγεί να συνδυάσουμε επιλογές και από τα δύο ταμπλό. Στους άνδρες στα εμπορικά ματς της μέρας ο Ναδάλ θα αναμετρηθεί με τον Ιταλό Τραβάλια ενώ ο Τίμ αντιμετωπίζει νωρίς τον Ρούντ. Από το ματς του Τίμ έχω ξεχωρίσει μία επιλογή με ρίσκο που ίσως την κρατήσω στις τελικές επιλογές μου και είναι το 1-3 ακριβές σκορ στα σετ για τον Τίμ καθώς ναι μεν είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του αλλά ο Νορβηγός είναι πολύ καλός τενίστας και σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι ένα σετ μπορεί να το πάρει. 1-3 Ακριβές σκορ στα σετ στο 3,80. Συνεχίζουμε στο ταμπλό των ανδρών με το ματς του Ισπανού Μαρτίνεθ ο οποίος έχει μια εξαιρετική πορεία ξεκινώντας από τα προκριματικά και θα βρει απέναντι του έναν ακόμα παίκτη από τα προκριματικά τον Αμερικάνο Κόρντα ο οποίος έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε τον συμπατριώτη του Ίσνερ. Ο Ισπανός έχει τον πρώτο λόγο και η νίκη του με -1,5 σετ χάντικαπ έχει αξία στο 1,73. Ένα ακόμα σημείο-έμπνευση από το συγκεκριμένο ματς είναι το 3-1 σετ του Ισπανού σε απόδοση 3,40. Ολοκληρώνοντας την βόλτα στους αγώνες των ανδρών θα σταθώ στον αγώνα του Σονέγο από την Ιταλία απέναντι στον Φρίτζ αθλητή από τις ΗΠΑ. Αμφίρροπη αναμέτρηση μπορεί να καταλήξει παντού και κράτησα το ασφαλές στοίχημα να κερδίσουν και οι δύο από ένα σετ σε απόδοση 1,47.

Πηγαίνοντας, στο ταμπλό των γυναικών υπάρχουν δύο αγώνες στους οποίους υπάρχει αξία. Αρχικά  νωρίς στις 12:00 η Μπουσάρ από τον Καναδά θα τεθεί αντιμέτωπη απέναντι στην Πολωνέζα Σουιατέκ. Καθαρό φαβορί η Σουιατέκ διότι τις δύο αθλήτριες χωρίζουν παραπάνω από 100 θέσεις στην γενική κατάταξη. Νίκη Σουιατέκ στο 1,50. Η άλλη αναμέτρηση είναι αυτή της Σβιτολίνα από την Ουκρανία νούμερο 5 κόσμου απέναντι στην Ρωσίδα Αλεξάντροβα. Και εδώ φαβορί η παίκτρια από την Ουκρανία αλλά επειδή είδα ολόκληρο το ματς του προηγούμενου γύρου απέναντι στην αδύναμη Μεξικανή Ζαραζούα ήταν εντελώς ασταθής χωρίς αποτελεσματικότητα. Και εδώ ένα ακριβές σκορ σετ 2-1 υπέρ της Σβιτολίνα στο 3,90.

Επιγραμματικά
Δυνατή τριάδα 
12:00 Μπουσάρ-Σουιατέκ Διπλό (1,50)
13:30 Μαρτίνεθ-Κόρντα Άσσος -1,5 σετ χάντικαπ (1,73)
13:30 Σονέγο-Φρίτζ να κερδίσουν και οι δύο ένα σετ (1,47)

Μονά αποδεκτά ή και 1-2 σύστημα
12:00 Ρούντ-Τιμ 1-3 ακριβές σκορ σετ (3,80)
12:00 Σβιτολίνα-Αλεξάντροβα 2-1 ακριβές σκορ σετ (3,90)

Σχετικές δημοσιεύσεις