Βγάζει σημεία το Κύπελλο

Καλημέρα σε όλους, μπορεί να έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε από αυτή εδώ τη γωνιά, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ραδιοφωνικά είμαστε ιδιαίτερα δραστήριοι, με μπόλικες επιλογές, που πήγαν εξαιρετικά. Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές pre game επιλογές.

Ξεκίνημα με Κύπελλο Τσεχίας, εκεί που η Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχεται τη Ζιζκόφ, ομάδα της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας της χώρας. Φυσικά, οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν σπουδαία προβλήματα, από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκτός από τη διαφορά δυναμικότητας έχουν να διαχειρισθούν και την αγωνιστική απραξία των τελευταίων εβδομάδων, αφού το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας έχει διακοπεί. Κρατάμε λοιπόν με θέρμη των άσο και των συνδυάζουμε με το over 3,5 το οποίο πιστεύω θα επαληθεύει εξαιτίας και του καλού αγωνιστικού ρυθμού της Σλόβαν, αλλά και λόγο της αγωνιστικής απραξίας των φιλοξενουμένων.

Στην Ισπανία, η Μπιλμπάο είναι φαβορί απέναντι στην Λεβάντε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, με την παράδοση να είναι υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν σημαντικές επιστροφές στο σημερινό παιχνίδι και αναμένεται να παραταχθούν δυνατοί, προκειμένου να πάρουν σκορ πρόκρισης. Θα κρατήσω την απλή τους νίκη στο 1,75, καθώς δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το εύρος του σκορ δεν ανοίξει ιδιαίτερα.

Στην Αγγλία η Τσέλσι αναμένεται να χρησιμοποιήσει βασικούς απέναντι στην Μπάρνσλει και έτσι δεν πιστεύω πως θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Λογικό το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 στο 1,70, ενώ αξίζει να ποντάρουμε και στο anytime score του Χάντσον Οντόι (2.30), οποίος θα αγωνιστεί βασικός εξαιτίας της απουσίας του Βέρνερ.

Μονά Αποδεκτά

15:00 Σλόβαν Λίμπερετς – Ζιζκόφ 1 & Over 3,5 (2,20)

22:00 Μπιλμπάο – Λεβάντε 1 (1,75)

22:00 Μπάρνσλει – Τσέλσι 2 & Over 2,5 (1,70)

22:00 Μπάρνσλει – Τσέλσι Οντόι (anytime scorer) (2.30)

Σχετικές δημοσιεύσεις