Γεμάτο το κουπόνι…αρκετές οι επιλογές

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Χθες στην Ρωσία δεν πήγαμε τόσο καλά αλλά η Τουλούζ έκανε πάρτι και μας πήγε ταμείο. Σήμερα το κουπόνι είναι πιο γεμάτο από ποτέ με πολλούς αγώνες σε πολλές χώρες. Αυτό δεν είναι τόσο καλό για εμάς που δεν μπορούμε να αναλύσουμε τόσο πολύ  παρόλα αυτά βγαίνουν αρκετές επιλογές από πολλές χώρες. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Ligue A 

Στην Γαλλία έχουμε 5 αγώνες σήμερα με τον πρώτο να ξεκινάει στις 18:30 με Τουρκοϊνγκ να υποδέχεται την Σομόντ. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος που φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με μόλις 1 ήττα σε αντίθεση με την μέτρια φέτος Σομόντ που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Νίκη Τουρκοϊνγκ με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,78.
Λίγο αργότερα στις 19:00 έχουμε δύο αγώνες με τις Κάννες να αντιμετωπίζουν την Νις και την Ναρμπόν την Τούρ. Στο Κάννες-Νις άσσο βλέπω αλλά δεν έχει αξία και δεν βρίσκω αξία στο χάντικαπ, πάσο. Στο Ναρμπόν-Τουρ καλύτερη ομάδα η Τουρ πρώτο φαβορί για τον τίτλο και με την ασταθέστατη Ναρμπόν πιστεύω θα το βγάλει το διπλό. Νίκη Τουρ με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,73.
Στα δύο βραδινά ματς Ναντ-Μοντπελιέ βλέπω μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στις 2 ομάδες με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν πιστεύω εύκολα το διπλό από την ουραγό Ναντ. Νίκη Μοντπελιέ με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,57. Στο Καμπράι-Πουατιέ θα πάω πάσο πολύ ισορροπημένο δεν θα μπλέξω.

Superleague Russia

Στην Ρωσία έχουμε 3 αγώνες το μεσημέρι με 3 μεγάλα φαβορί. Αρχικά στις 15:00 η Ουράλ υποδέχεται την Νιζνεβαρτόφσκ.  Λίγο καλύτερη η Ουράλ  και σε καλύτερη φόρμα η γηπεδούχος απλά τα χάντικαπ δεν βοηθούν πιστεύω ένα σετ μπορεί να το πάρει η φιλοξενούμενη. Πάσο.
Στις 16:00 η Φακέλ υποδέχεται την Έρενμπουργκ. Το πιο αδιάφορο ματς, 3-0 εκτός θαύματος και μάλιστα δεν προσφέρεται καν σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες πλην μόνο  τον νικητή του παιχνιδιού.
Στις 16:30 παίζει η φοβερή Δυναμό Μόσχας μέσα στην Μπέλκοροντ. Εδώ βγαίνει επιλογή. Η Δυναμό έχει το απόλυτο 5/5 νίκες στο πρωτάθλημα με ένα  μόνο χαμένο σετ και φέτος δείχνει να είναι η χρονιά της. Η Μπέλγκοροντ φέτος είναι η απογοήτευση του πρωταθλήματος. Νίκη Δυναμό με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,53.

Efeler Ligi

Στην γειτονική μας Τουρκία που παραδοσιακά οι ομάδες παίζουν νωρίς στις 14:00 η Γαλατά δοκιμάζεται στην έδρα της Αλτέκμα. Δεν πρόκειται να ξαναμπλέξω με την αλλοπρόσαλλη Γαλατά κερδίζει την Αρκάς και χάνει από Σολχάν. Πάσο.
Την ίδια ώρα έχουμε ματσάρα μεταξύ Ζιράτ και Αρκάς. Με την κακή φέτος Χάλκμπανκ ίσως είναι οι μόνες δύο ομάδες που μπορούν να κοντράρουν την τρομερή φέτος Φενέρ. Εδώ θα κρατήσω το 1-1 μετά από τα 2 πρώτα σετ σε απόδοση 1,90. Το βλέπω πολύ ισορροπημένο είδωμεν.
Στις 14:00 δοκιμάζεται και η ντεφορμέ Χάλκμπανκ στην έδρα της Σολχάν. Στα τελευταία 4 ματς 3 ήττες για την πρωταθλήτρια είναι βαρύ. Δεν θα την εμπιστευτώ σήμερα θα πάω με τα σετ. Το over3,5 σετ σε απόδοση 1,51 καθώς και να κερδίσει η Χάλκμπανκ δεν νομίζω να το κάνει με 0-3 σε μία δύσκολη έδρα.
Μία ώρα αργότερα στις 15:00 η Σοργκούν υποδέχεται την Ισταμπούλ ΒΒ. Αφού κέρδισε την ουραγό Αρχάβι πάλι καλά για την Ισταμπούλ ΒΒ. Προερχόταν από 7 σερί ήττες. Θεωρώ σε καλύτερη φάση την γηπεδούχο και καλύτερη ομάδα και θα τους εμπιστευτώ. Νίκη Σοργκούν με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,70.

Υ.Γ. Σε Πολωνία και Ιταλία έχουμε από 2 αγώνες αλλά δεν βρήκα καμία αξία ίσως βρούμε στο live.

Επιγραμματικά

Τριάδα Γαλλία
18:30 Τουρκοϊνγκ-Σομόντ Άσσος με -1,5 σετ χάντικαπ (1,78)
19:00 Ναρμόν-Τουρ Διπλό με -1,5 σετ χάντικαπ (1,73)
20:30 Ναντ-Μοντπελιέ Διπλό με -1,5 σετ χάντικαπ (1,57)

Επιλογή από Ρωσία
16:30 Μπέλγκοροντ-Δυναμό Μόσχας Διπλό με -1,5 σετ χάντικαπ (1,53)

Τριάδα Τουρκία
14:00 Σολχάν-Χαλκμπανκ over3,5 σετ  (1,51)
14:00 Ζιράτ-Αρκάς 1-1 μετά τα 2 πρώτα σετ (1,90)
15:00 Σοργκούν-Ιστανμπούλ ΒΒ Άσσος με -1,5 σετ χάντικαπ (1,70)

Σχετικές δημοσιεύσεις