Δίχτυα στο Τουρκμενιστάν

Καλημέρα σε όλους, πικρή ήταν η γεύση που άφησε σε μένα προσωπικά το Σαββατοκύριακο, αφού το σημαντικότερα για μένα σημείο του προγράμματος, δηλαδή το goal/goal στο παιχνίδι της Μπάτε δεν επιβεβαιώθηκε.

Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας μια καινούργια εβδομάδα, με την Λευκορωσία και τη Γερμανία να είναι οι χώρες που αναμένεται να απασχολήσουν στοιχηματικά του παίκτες. Από το σημερινό πρόγραμμα, όπως είναι φυσικό, ξεχωρίζει το παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στη Λεβερκούζεν, με τις δυο ομάδες να έχουν παράδοση στα μεγάλα σκορ. Παρόλα αυτά θα μείνω μακριά από κάθε pre game επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το Σαββατοκύριακο μας έδειξε ότι αρκετές ομάδες δεν έχουν φθάσει στο επιθυμητό ποσοστό ετοιμότητας, με αποτέλεσμα να μπορούν αν βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Ρίχνοντας ωστόσο μια ματιά στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας δεν θα μπορούσα να μην σταθώ στην αναμέτρηση της Σαγκαντάμ κόντρα στη Νέμπιτσι, για το πρωτάθλημα του Τουρκεμνιστάν. Φυσικά η απορία για την αξιοπιστία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι λογική, καθώς έχουμε δει αρκετά παράξενα κατά την ενασχόληση μας με αυτό. Ωστόσο το ποσοστό του under δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο λόγος φυσικά για το 8 στα 8 under από το ξεκίνημα της σεζόν για την Σαγκαντάμ, ενώ κα οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5 στα 8, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη επιλογή, η οποία μάλιστα είναι και καλοπληρωμένη.

Φυσικά το ποντάρισμα σε μια τέτοια αναμέτρηση, και αναλογιζόμενοι το επίπεδο του πρωταθλήματος, αλλά και την περίοδο, δεν μπορεί να είναι μεγάλο, όμως η επιλογή σίγουρα θα μπορεί να μπει στα σημερινά μας κουπόνια.

Ραντεβού το βραδάκι στην ομάδα του Live Betting από το παιχνίδι της Bundesliga.

President

 

Σχετικές δημοσιεύσεις