Δεν θα έχει εύκολο έργο ο Ναδάλ

Καλημέρα σε όλους. Απογοητευτική για μένα η χθεσινή μέρα καθώς ο Ζβέρεφ ενώ ήταν έτοιμος να κάνει το 2-0 κατάφερε και έδωσε σετ στον Σβάρτσμαν ενώ το βράδυ ο Μεντβέντεφ θύμισε “Τζόκοβιτς” κερδίζοντας εύκολα με 2-0 τον Σέρβο και προκρίθηκε από τώρα ώς πρώτος. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά.

16:00 Τίεμ-Ρούμπλεφ

Στις 16:00 έχουμε το αδιάφορο ματς του ομίλου με τον Τίεμ να αντιμετωπίζει τον Ρούμπλεφ. Σίγουρα πρώτος ο Αυστριακός σίγουρα τελευταίος ο Ρώσος. Προφανώς δεν έχει καμία αξία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με σημείο. Θα πάω με τους συνολικούς άσους στο ματς. Το όριο στους 13,5 άσσους μου φαίνεται καλό. O Αυστριακός έχει μέσο όρο 7 άσσους σε κάθε ματς ενώ ο Ρούμλπεφ έχει 8. Στο προηγούμενο τους ματς στην Βιέννη πριν λίγες μέρες έκαναν 21 άσσους μαζί γιατί όχι και τώρα;. Επίσης το ματς δεν έχει σημασία οπότε θα παίξουν πιο ελεύθερα και δεν θα βάλουν το χέρι τους στην φωτιά. Πάμε με το over13,5 άσσοι στο ματς σε απόδοση 1,80.

22:00 Ναδάλ-Τσιτσιπάς

Απλά τα πράγματα εδώ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ στα ημιτελικά ο ηττημένος πάει σπίτι του. Νομίζω όποιος και να περάσει θα τον καταπιεί ο φοβερός αυτή την στιγμή Μεντβέντεφ. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω 1,40 Ναδάλ σε σκληρή επιφάνεια. Ο Στέφανος προχθές μας πόνεσε και πάλι όμως δεν μου γεμίζει το μάτι για κόντρα. Στα μεταξύ τους ο Ισπανός έχει τον πρώτο λόγο με 6 νίκες και μία μόλις ήττα. Θα πάω με τα συνολικά games διότι δεν νομίζω να κερδίσει κάποιος από τους δύο εύκολα. Πάμε με τα over22,5 games σε απόδοση 1,80.

Επιγραμματικά
Δυάδα
16:00 Τίεμ-Ρούμπλεφ over13,5 άσσοι (1,80)
22:00 Ναδάλ-Τσιτσιπάς over22,5 games (1,80)

Σχετικές δημοσιεύσεις