Δεν πείθει η Νάσβιλ

Καλημέρα σε όλους. Στοιχηματικό ρεπό χθες, με το πρόγραμμα να έχει κάποια παιχνίδια, που όμως δεν μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, προκειμένου να ασχοληθώ μαζί τους. Σήμερα τα παιχνίδια είναι ακόμα λιγότερα, ωστόσο το ένα και μοναδικό παιχνίδι για τη Major League είναι αρκετό για να «αναγκάσει» να κάνω το ποντάρισμα μου.

Νέσβιλ- Μινεσότα

Με μοναδικό όπλο την καλή του άμυνα συνεχίσει να πορεύεται το Νεσβιλ, που την περασμένη αγωνιστική πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Νιού Ίνγκλαντ, παραμένοντας έτσι ζωντανό στο κυνήγι μιας θέσης για τα play off. Τα προβλήματα απουσιών είναι γνωστά εδώ και καιρό και ειδικά αυτά στη γραμμή κρούσης είναι μεγάλα. Γι αυτό άλλωστε αποκτήθηκε και ο φορ Κάντιθ (από την Ντιζόν), που όμως εξακολουθεί να μην συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, λόγω τη υποχρεωτικής καραντίνας, για όσους έρχονται από το εξωτερικό.

Από την άλλη η Μινεσότα έδειξε σημάδια ανάκαμψης, μετά τη μακρά αγωνιστική της κρίση και πήρε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στο Σινσινάτι με 2-0. Πλέον θα πρέπει να θεωρείται μια από τις σίγουρες ομάδες για τα play off, ωστόσο, ψάχνει ένα καλύτερο πλασάρισμα από την 4η θέση, που θα της δώσει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους στην πορεία για τον τελικό.

Δεν αναμένονται πολλά τέρματα στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να μετρούν μόλις τρία over 2.5 μέσα στη χρονιά, πράγμα σπάνιο για ομάδα του MLS. Από την άλλη η δυναμική δείχνει να είναι σαφώς υπέρ των φιλοξενουμένων, με την δικλίδα ασφαλείας της ισοπαλίας να είναι όμως αναγκαία.

00:30 Νάσβιλ – Μινεσότα Χ2 & Under 3.5 (2.05)

Σχετικές δημοσιεύσεις