Δεν σταματάει πουθενά η Δυναμό Μόσχας

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Χθες πήγαμε μέτρια με 2 από τις 4 επιλογές να επιβεβαιώνονται. Η Πιατσέντζα δεν κατέβηκε ουσιαστικά να παίξει χάνοντας με 3-0 από την Περούτζια εύκολα ενώ η Ορτόνα στα κρίσιμα σημεία φάνηκε λίγη και έχασε με 3-1 από την Μπρέσια. Σήμερα έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Ρωσίας αλλά και της Πολωνίας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Στην Πολωνία έχουμε μόλις έναν αγώνα με την Μπένζιν να υποδέχεται την Ζαβιέρτσιε στις 21:30. Πολύ καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη που βρίσκεται στην 6η θέση αλλά με 3 αγώνες λιγότερους που εάν τους νικήσει θα σκαρφαλώσει στην 2η θέση. Σήμερα δοκιμάζεται στην χειρότερη ομάδα-έδρα του πρωταθλήματος την Μπένζιν όπου σε 13 αγώνες έχει μόλις 2 νίκες. Θα κρατήσω το -1,5 σετ χάντικαπ για την Ζαβιέρτσιε στο 1,50.

Πάμε και στην Ρωσία όπου έχουμε τρεις αναμετρήσεις σήμερα. Με το Νοβοσιμπίρσκ-Ουράλ στις 14:00 δεν θα ασχοληθώ δεν μπορώ να ψυχολογήσω τους γηπεδούχους πάσο. Στις 16:00 είναι ο αγώνας που θα ασχοληθώ με την Φάκελ να υποδέχεται την Δυναμό Μόσχας. Καλή ομάδα η Φάκελ αλλά ακόμα καλύτερη η Δυναμό Μόσχας. Η Φάκελ μάλιστα έπαιξε και 5 σετ το Σάββατο απέναντι στην Κράσνοϊαρσκ. Η Δυναμό έχει το απόλυτο 7/7 χωρίς να χάσει ούτε πόντο. Νομίζω δεν θα σταματήσει ούτε εδώ η Δυναμό και το διπλό σε απόδοση 1,66 είναι πολύ καλή επιλογή. Για τον αγώνα στις 17:00 της Ντινάμο ΛΟ απέναντι στην Κουζμπάς δεν προσφέρονται ούτε καν χάντικαπ οπότε το βλέπουμε στο live.

Επιγραμματικά
Δυάδα
16:00 Φάκελ-Δυναμό Μόσχας Διπλό (1,66)
21:30 Μπενζίν-Ζαβιέρτσιε Διπλό με -1.5 σετ χάντικαπ (1,50)

Σχετικές δημοσιεύσεις