Διαφορετική φιλοσοφία με κοινό στόχο

Είθισται σε κείμενα καλωσορίσματος, να γράφουμε διάφορα βαρύγδουπα πράγματα, για το πόσο καλό «παρεάκι» είμαστε οι συντάκτες μεταξύ μας, το πόσο πολύ τα βρίσκουμε και την κοινή μας στοιχηματική φιλοσοφία. Εδώ όμως τα πράγματα διαφέρουν. Όχι κύριοι και κυρίες (αν μας διαβάζουν και τέτοιες), δεν έχουμε κοινές πορείες, δεν έχουμε κοινή στοιχηματική φιλοσοφία και δεν προσεγγίζουμε με τον ίδιο τρόπο όλο αυτό που λέγετε στοίχημα και εκεί ακριβώς έγκειται η επιτυχία του όλου εγχειρήματος, που από σήμερα έχει τo όνομα BetFeller.com.

Θυμάμαι, ήταν κάπου στις γιορτές των Χριστουγέννων, όταν σε μια ομαδική συνομιλία (μεγάλη υπόθεση η τεχνολογία), ο Γιάννης, η κατά κόσμο Fantom, πέταξε την ιδέα, να μετουσιώσουμε όλο αυτό το παρεάκι της εκπομπής του Arena σε ένα site, που θα μας παρείχε επικοινωνία με τους ακροατές, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Από τότε άλλαξαν πολλά, ήρθε ο ιός, σταμάτησε η αθλητική δραστηριότητα σε όλον τον πλανήτη, ο Arena είναι πια παρελθόν, αλλά η ιδέα για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού χώρου, που θα μας κάνει να μοιραζόμαστε τις στοιχηματικές μας γνώσεις και ιδέες παρέμενε.

Έτσι λοιπόν, από σήμερα είμαστε εδώ για να ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλο αυτό και να το μεγαλώσουμε όσο μπορούμε. Ωστόσο, υπάρχει μια πολύ βασική λεπτομέρεια την οποία θα πρέπει να την τονίζουμε κάθε μέρα, πως η σελίδα μπορεί να έχει ως διαχειριστές τον Γιάννη, τον Μιχάλη, τον Γιώργο τον Παναγιώτη, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι η σελίδα του Εύρη, του Χαράλαμπου, του Βασίλη, του Χρήστου, του Σάββα, του Βαρώνου και όλων των υπόλοιπων παιδιών, που με τα μηνύματα τους, μας κράταγαν συντροφιά στον Arena, αλλά και στα social media. Σε κάθε περίπτωση χρωστάμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς, που με τον τρόπο τους μας «έσπρωξαν» στο να ξεκινήσουμε και να βάλουμε βάσεις για όλο αυτό.

Όσον αφορά το ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης, ξέρετε οι περισσότεροι, πως ο κάθε ένας από εμάς έχει μια διαφορετική φιλοσοφία γύρω από το στοίχημα και όσοι δεν την  γνωρίζετε δεν έχετε παρά να καταφύγετε στα εισαγωγικά κείμενα των συντακτών, όπου ο κάθε ένας αποκρυπτογραφεί τον τρόπο με τον οποίο κινείται στοιχηματικά.

Σε ότι με αφορά, τα κάθε είδους μονά αποδεκτά, αποτελούν βασικό συστατικό της καθημερινής στοιχηματικής συνταγής, ενώ τα λιγότερο εμπορικά πρωταθλήματα είναι αυτά που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα το τένις αποτελεί λατρεία και σίγουρα θα μας απασχολεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ σε καιρούς απραξίας θα λέμε και δυο πράγματα για στοιχηματικά νέα και θεωρία. Καλή αρχή σε όλους…

President

Σχετικές δημοσιεύσεις