Δυάδα διπλασιασμού

Την καλημέρα μου σε όλους. Πλέον το μεσοβδόμαδο κουπόνι του μπάσκετ έχει ισχυρό ανταγωνιστή, καθώς ξεκίνησε η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση από χθες με ωραίες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα σημερινά.

 

Έχω πει πολλές φορές πως το Eurocup και το BCL είναι δύσκολες στοιχηματικά διοργανώσεις, οπότε επέλεξα σήμερα να πάω με μια δυάδα μικρού ρίσκου, διπλασιασμού.

Στο παιχνίδι της Λοκομοτιβ Κουμπάν-Ανδόρρα έχουμε δύο καλές ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές, ειδικά οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο το μεγάλο τους πρόβλημα παραμένει η άμυνα. Σε έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με μια ποιοτική ομάδα δύσκολα θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα αν δεν καταφέρουν να περιορίσουν την αμυντική τους αφέλεια. Θα κρατήσω το under 165.5 στο 1.65.

Το άλλο παιχνίδι που έχω επιλέξει είναι αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Ναντέρ. Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα ήρθε η νίκη στην Τουρκία με καλή εμφάνιση. Οι τρεις μεταγραφές για την ομάδα του Γιατρά θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, και αν αυτό συμβεί το ερχόμενο Σάββατο, ο Προμηθέας δεν θα αγωνιστεί, καθώς στο Λαύριο υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού. Πιστεύω πως ο Προμηθέας μπορεί και επιβάλλεται να συνεχίσει με νίκη, ειδικά τώρα που δεν έχει πολλές υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα. Επιλογή ο άσος με -2.5 στο 1.53

Συνοπτικά:

Δυαδά:

Λοκομοτιβ Κουμπάν-Ανδόρρα under 165.5 * Προμηθέας Πάτρας-Ναντέρ 1(-2.5) = 2,52

Σχετικές δημοσιεύσεις