Δυάδα στο 3.40

Καλημέρα σε όλους, όπως αναμενόταν η χθεσινή μέρα κύλησε ιδιαιτέρως δύσκολα για την πλειοψηφία των παικτών, με αρκετά παιχνίδια να «σπάνε» και να δημιουργούν άσχημο κλίμα. Η στήλη δεν κατάφερε να εξαιρεθεί από αυτό , με μόλις μια από τις τέσσερις επιλογές να επιβεβαιώνεται. Πάμε όμως να δούμε τις σημερινές επιλογές, με το πρόγραμμα να μοιάζει, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, πιο βατό.

Κράσνονταρ – Λοκομοτίβ Μόσχας

Η κόπωση και οι πολλές απουσίες είναι ο βασικός αντίπαλος για την Κράσνονταρ, που όμως πέτυχε το βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από το να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στο σημερινό παιχνίδι  καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, επικρατώντας κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί ακριβώς το ίδιο. Σημαντικός ο αριθμός των απόντων στην άμυνα, σίγουρα μεγάλη κόπωση στους μεσοεπιθετικούς, που αγωνίζονται διαρκώς.

Αφήνει πίσω της την ευρωπαϊκή περιπέτεια η Λοκομοτίβ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της ως τέταρτη, σε έναν δύσκολο όμιλο. Στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα, έχει αποκομίσει όμως πολλά προβλήματα, αφού θα λείψει για ένα ακόμα παιχνίδι ο αρχισκόρερ Σμολόφ, αλλά και ο Ιγνατιέφ.

Φαβορί σίγουρα, λόγω έδρας και ψυχολογίας η Κράσνονταρ, όχι όμως σε αυτές τις τιμές. Βασική επιλογή το goal/goal στο 1.70, ενώ για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο  μπορεί να κρατήσει τον άσο σε συνδυασμό με το «αμφίσκορο».

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ

Σαφώς βελτιωμένος ο Απόλλων στα τελευταία του παιχνίδια, γεγονός που του επιτρέπει να σκέφτεται την παραμονή. Ωστόσο, σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα σαφώς ανώτερη και πληγωμένη, γεγονός που την καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνη. Άσχημη η παράδοση των τελευταίων ετών κόντρα στην ΑΕΚ, απέναντι στην οποία δεν σκοράρει τα τελευταία χρόνια.

Το αρνητικό αποτέλεσμα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, έφερε γκρίνια στην ένωση, με τη διοίκηση να θέτει τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Αναμένεται αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, καθώς  κάθε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει εξελίξεις.

Δυάδα
15:30 Κράσνονταρ – Λοκομοτίβ Μόσχας Goal/Goal (1.70)
17:15 Απόλλων – ΑΕΚ 2 & No goal (2.05)

Σχετικές δημοσιεύσεις