Δυο επιλογές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ στο Bόλεϊ

Καλησπέρα σε όλους! Ξεκινάει το Βόλεϊ για την καινούργια χρονιά και μαζί του ξεκινάω και εγώ στο Betfeller.com. Είναι ένα άθλημα το οποίο το γνωρίζω και σαν παίκτης, αλλά ασχολούμαι και αρκετά στοιχηματικά. Πάμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην πρώτη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε και τις πρώτες επιλογές.

Γιαστρέμπσκι – Ντραίσμα

Αγώνας για την πρώτη φάση των φετινών προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ του βόλεϊ . Η συγκεκριμένη φάση διεξάγεται με την μορφή ομίλων. Στον όμιλο αυτόν, συμμετέχουν οι δυο σημερινοί αντίπαλοι μαζί με την Στρόιτελ Μίνσκ την περσινή δευτεραθλήτρια Λευκορωσίας . Από τον όμιλο περνάει μόνο η πρώτη ομάδα στην επόμενη φάση. Και η Γιαστρέμπσκι αλλά και η Ντραίσμα κέρδισαν καθαρά με 3-0 την ομάδα από την Λευκορωσία πράγμα που σημαίνει ότι το σημερινό ματς χαρακτηρίζεται σαν τελικός.
Η Ντραίσμα πέρσι  τερμάτισε στην πρώτη θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος το οποίο διακόπηκε οριστικά τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας και πιθανόν  να εμφανιστεί ανέτοιμη αγωνιστικά λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας . Αντίθετα η Γιαστρέμπσκι ούσα πιο έμπειρη στην διοργάνωση, με τον όμιλο να διεξάγεται στην έδρα της αλλά και φανερά πιο έτοιμη από την αντίπαλό της (το πολωνικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου ) θέλει να προκριθεί για ακόμα μια φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης .
Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν την απλή νίκη της Γιαστρέμπσκι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε ποσοστά 1,15-1,20 γεγονός που μας οδηγεί στην νίκη με 2,5 σετ χάντικαπ (3-0 νίκη της γιαστρεμπσκι) σε απόδοση 1,72

Γκαλατι – Βαλεπα

Για την ίδια φάση των προκριματικών διεξάγεται ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα μας απασχολήσει. Ο συγκεκριμένος όμιλος διεξάγεται στην έδρα της ρουμανικής Γκαλάτι η οποία είναι η πρωταθλήτρια της χώρας τα τελευταία 2 χρόνια . Η εμφανώς πιο αδύναμη Ριμπολα Καστελα από την Κροατία συμπληρώνει τον όμιλο.
Η Γκαλατι έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τις 11 Μαρτίου που διακόπηκε το Ρουμάνικο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη Βαλεπα είναι αρκετά πιο έμπειρη σαν ομάδα από τέτοια παιχνίδια και έχει ως πλεονέκτημα ότι αγωνίστηκε χθες με την Ριμπολα Καστελα (3-0) και απέκτησε έναν σχετικό  αγωνιστικό ρυθμό. Παρόλα αυτά  αποδυναμώθηκε αισθητά για αυτό και οι εταιρίες στοιχήματος την προσφέρουν ως καθαρό αουτσάιντερ σε αποδόσεις κοντά στο 3,00 .
Ολοκληρώνοντας, η Γκαλατι έχοντας και την έδρα με το μέρος της μπορεί να φτάσει σε νίκη με 1,5 σετ χάντικαπ (δηλαδή νίκη της Γκαλατι με 3-0 η 3-1) σε απόδοση 1,72

Επιγραμματικά

19:00 Γιαστρεμπσκι νίκη με -2,5 σετ χάντικαπ στο 1,72

18:00 Γκαλατι νίκη με -1,5 σετ χάντικαπ στο 1,72

Σχετικές δημοσιεύσεις