Δυο μονά για καλό ποντάρισμα

Ως «η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί εκείνη της περασμένης Κυριακής για τη στήλη, αφού τα δυο Trixie συστήματα που προτείναμε έπιασαν πάτο, όπως λέμε και στην στοιχηματική πιάτσα. Μετά από κάτι τόσο άσχημο, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, χρειάζεται μια μακρά αποχή από τα στοιχηματικά δρώμενα προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό, πράγμα το οποίο και έγινε, αφού όλη την εβδομάδα δεν έγινε κάποια απόπειρα.

Για σήμερα, μπορεί το πρόγραμμα να προστάζει να ασχοληθούμε με την επανέναρξη της Ελληνικής Σούπερ Λίγκ ή την συνέχεια της Μπούντεσλίγκα, όμως η μελέτη οδήγησε αλλού. Πιο συγκεκριμένα θα «ταξιδέψουμε» στο Κίεβο, ενώ θα κάνουμε και ένα ποντάρισμα στη 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Έχει επικρατήσει  στη στοιχηματική πιάτσα, εδώ και αρκετά χρόνια, να χαρακτηρίζουμε κάποια παιχνίδια ως «εξάποντα» όσο αδόκιμος και αν είναι ο όρος, αφού η νικήτρια ομάδα που προκύπτει από αυτά όχι μόνο επωφελείται των βαθμών της νίκης, αλλά πρακτικά βγάζει εκτός στόχων και τον αντίπαλο. Ένα τέτοιο λοιπόν παιχνίδι θα είναι το σημερινό ανάμεσα στη Βέχεν και τη Ντυναμό Δρέσδης, με τις δυο ομάδες να μάχονται για την παραμονή στη 2η κατηγορία της Γερμανίας. Προσωπικά δεν θα μπω στη διαδικασία να ψάξω τελικό νικητή ή αριθμ9ό τερμάτων, άλλωστε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια θεωρώ πως εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, ωστόσο θα κρατήσω την επιλογή του over 4,5 κάρτες στο παιχνίδι (1.85), αφού συνήθως υπάρχει μεγάλη ένταση σε αυτά τα παιχνίδια, ενώ και ο διαιτητής βάζει συχνά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κρατήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού.  Στα αρνητικά το γεγονός πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν προσφέρεται σε όλες τις εταιρίες.

Στην Ουκρανία, η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί εδώ και αρκετό καιρό, με την Σαχτάρ να οδηγεί την κούρσα, έχοντας μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της. Εκεί όμως που γίνεται ο κακός χαμός είναι στη μάχη για τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της νέας σεζόν, με τέσσερις ομάδες να την διεκδικούν. Μια από αυτές είναι η Ντέσνα, που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, με τους ιθύνοντες πλέον της ομάδας να μιλούν ανοιχτά για προσπάθεια κατάληψης της 2ης θέσης. Σήμερα ταξιδεύουν στο Κίεβο, όπου στο ουδέτερο Ολιμπίνκσι θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Σαχτάρ, η οποία μπορεί να επικράτησε την περασμένη εβδομάδα της Ντυναμό Κιέβου, με 3-1, ωστόσο αγωνιστικά δεν έδειξε να πατάει καλά, δεχόμενη μεγάλο αριθμό φάσεων. Πλέον απαλλαγμένη από το βαθμολογικό κίνητρο δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία δοκιμών, για τη νέα σεζόν, γεγονός που δίνει μια ευκαιρία στους φιλοξενούμενους της Ντέσνα να προσπαθήσουν να κλέψουν βαθμούς. Το διπλό προσφέρεται σε πολύ μεγάλες τιμές και ίσως είναι αρκετά αισιόδοξο ως επιλογή, όμως το διπλό με +1.5 γκολ υπέρ της Ντέσνα (1.75) δεν μοιάζει μη ρεαλιστικό.

Μονά Αποδεκτά

Βέχεν – Ντυναμό Δρέσδης  Over 4.5 Κάρτες  1.85

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντέσνα (+1.5 Α.Η)  2  1.75

 

Σχετικές δημοσιεύσεις