Είναι στο χέρι του Τσιτσιπά η πρόκριση

Καλημέρα σε όλους. Τρίτη μέρα στο τουρνουά και οι μάχες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Στα χθεσινά δεν τα πήγαμε τόσο καλά, παρότι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, τελικά μας τα χάλασαν τα βραδινά ματς και κυρίως η τεράστια έκπληξη του τουρνουά μέχρι στιγμής ο αποκλεισμός του Μεντβέντεφ από τον Ούγγρο Φούσκοβιτς. Σήμερα παίζει και το πρώτο του ματς ο Τσιτσιπάς μετά τον χαμένο τελικό του Αμβούργου απέναντι στον Ισπανό Μουνάρ. Σήμερα θα αγωνιστεί και το νούμερο 1 του κόσμου Νόβακ Ντζόκοβιτς απέναντι στον Σουηδό Ύμερ.

Πάμε όμως να ξεκινήσουμε από την πρώτη αναμέτρηση της ημέρας αυτή που ξεκινάει στις 12:00 του Χιλιανού Γκάριν (νούμερο 19) απέναντι στον Γερμανό Κόλσραϊμπερ (Νούμερο 86 πλέον καθότι πέρασαν τα χρόνια για τον 36χρονο). Πιστεύω ναι μεν ότι ο Χιλιανός θα κερδίσει αλλά ο Γερμανός θα του πάρει ένα σετ . Θα κρατήσω με αρκετό ρίσκο ένα μονό αποδεκτό .Ακριβές σκορ σετ 3-1 για τον Γκάριν στο 3,50.

Συνεχίζουμε με τον αμφίρροπο αγώνα του Χάρις από την Νότιο Αφρική νούμερο 90 της κατάταξης απέναντι στον Αυστραλό Ποπίριν νούμερο 108. Αρκετά μοιρασμένο το σετ καθώς οι 2 τενίστες είναι πολύ κοντά παρόλα αυτά θα κρατήσω την νίκη του Ποπίριν στο 1,90 διότι είναι καλύτερος στο χώμα από τον αντίπαλο του.

Ο 5ος καλύτερος παίκτης του κόσμου παλαιότερα ο Νοτιοαφρικάνος Άντερσον νούμερο 118! πλέον θα τεθεί αντιμέτωπος απέναντι στον Σέρβο Ντιέρε νούμερο 73 του ranking. Ο Σέρβος δίνεται ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης αλλά ο έμπειρος Άντερσον είναι ικανός να πάρει 1 σετ. Πήρα ένα ειδικό από την αναμέτρηση. Να κερδίσει ο Ντιέρε και να χάσει έστω ένα σετ στο 2,45.

Ένα φαβορί που έχει αξία και είναι αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί είναι ο Κουέβας από την Ουρουγουάη νούμερο 60 απέναντι στον Ελβετό Λάαξονεν νούμερο 135 της κατάταξης. Ο Ουρουγουανός είναι και πιο έμπειρος αλλά και σε καλύτερη κατάσταση. Νίκη Κουέβας στο 1,40.

Επιγραμματικά
Μονό αποδεκτό
Γκάριν-Κόλσραϊμπερ 3-1 ακριβές σκορ σετ 3,50
Δυνατή τριάδα
Λάαξονεν-Κουέβας νίκη Κουέβας στο 1,40
Χάρις-Ποπίριν νίκη Ποπίριν στο 1,90
Ντιέρε-Άντερσον νίκη Ντιέρε και να χάσει σετ(3-1 ή 3-2) στο 2,45.

Σχετικές δημοσιεύσεις