Ενδιαφερόμενοι σε σωστές αποδόσεις

Καλημέρα καλημέρα και καλή στοιχηματική εβδομάδα. Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στην Ισπανία όπου γίνεται ο κακός χαμός με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Δεν θα μπλέξω προφανώς με όλα τα ματς, παραμόνο εκεί που βλέπω να υπάρχει και η αντίστοιχη σωστή-φυσιολογική τιμή.

 

ACB Liga

 

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο: Πρώτη στάση στο Palau Blaugrana, όπου η αδιάφορη Μπάρτσα, η οποία ετοιμάζεται για το Final-4 υποδέχεται την ομάδα του Μουμπρού. Η Μπιλμπάο κυνηγάει όσες πιθανότητες έχει για είσοδο στην οκτάδα. Για να το καταφέρει αυτό χρειάζεται 2/2 νίκες σήμερα και την επόμενη εντός με Μπέτις. Σαφώς το σημερινό  είναι το πιο δύσκολο από τα δύο. Πρακτικά και απλά θέλει 1 παραπάνω νίκη από Μούρθια και Γκραν Κανάρια. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο.

Η Μπάρτσα έπαιξε χωρίς Μίροτιτς, Έξουμ στην έδρα της Μπρεογκαν με Οριολα και Χίγκινς να επιστρέφουν. Πιθανότατα ο Σάρας κρατήσει και άλλους παίκτες εκτός δίνοντας βήμα και στους νέους της ομάδας.

Μονόπλευρο το κίνητρο, θα το κυνηγήσει η Μπιλμπάο δεδομένα. Η Μπάρτσα δεν θα κάτσει να χάσει αλλά αυτο που θέλει να αποφύγει είναι πιθανοί τραυματισμοί σε βασικούς παίκτες. Το χάντικαπ των 10 πόντων μοιάζει καλή περίπτωση.

 

Βαλένθια-Μπούργος: Εδώ το κίνητρο είναι και με τις δύο πλευρές. Η Βαλένθια κυνηγάει την 4αδα-πλεονέκτημα έδρας και η Μπούργος φυσικά τη σωτηρία. Τη Μπούργος τη στηρίξαμε και την Κυριακή απέναντι στη Μάλαγα μας δικαίωσε απόλυτα. Με 2/2 νίκες σήμερα και την επόμενη εντός με Φουενλαμπράδα σώζεται 100% ότι και αν γίνει στους άλλους αγώνες.

Θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων δεν τίθεται, μακράν καλύτερη και πληρέστερη ομάδα η Βαλένθια. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο συνδέει τον προπονητή της Βαλένθια Πεναρόγια με την πρώην ομάδα του Μπούργος, με την οποία κέρδισε 2 τίτλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα την αφήσει να κερδίσει, ωστόσο συνδέεται συναισθηματικά μαζί της και αν μπορούσε να βοηθήσει στη σωτηρία της θα το έκανε ευχάριστα.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για τους φιλοξενούμενους και στις αποδόσεις που παίζει ευχαρίστως θα τη στήριζα.

 

Συνοπτικά

 

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο: 2 (+10.5 πότνοι) 1.91 X 5 Units

2 (5.50) 2 Units

Βαλένθια-Μπούργος: 2 (+7.5 πόντοι) 1.91 X 5 Units

2 ( 3.65)  X 2 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 1045,53 +45,53 36

 

Σχετικές δημοσιεύσεις