Επίσημη έναρξη στην Σουηδία-Το πρόγραμμα!

Την επίσημη τοποθέτηση της Σουηδικής Κυβέρνησης περίμενε η ποδοσφαιρική Λίγκα για την επισημοποίηση της έναρξης της Allsvenskan αλλά και της Superettan. Στις 14 Ιουνίου λοιπόν, θα γίνει η σέντρα και σήμερα ανακοινώθηκαν και οι τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το πρόγραμμα σαφώς και έχει αλλάξει καθώς η ομοσπονδία, το διαμόρφωσε έτσι ώστε οι ομάδες να μην κάνουν μεγάλες αποστάσεις στην αρχή και να δείξουν την κατανόηση τους στα θέματα υγιεινής. Δεν θα υπάρξουν φιλικά παιχνίδια και οι ομάδες θα πάνε στην σέντρα ακριβώς στις 14 Ιουνίου, πάρα τις διαφωνίες που είχαν στην αρχή(κάποιες ομάδες ζήτησαν να κάνουν φιλικά).

Έτσι η πρωταθλήτρια Τζουγκάρντεν θα ταξιδέψει στην Σίριους και το Μάλμε θα υποδεχτεί την Μίαλμπι. Όλα τα ματς, Allsvenskan και Superettan, θα παίξουν στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδος) και χωρίς κόσμο. Υπάρχει μια πιθανότητα κάποια ματς να γίνουν με κόσμο αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Παρακάτω είναι το πρόγραμμα και για τις 2 κατηγορίες!

Η σκέψη της ομοσπονδίας να ανακοινώσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν επειδή στις 17 Ιουνίου η UEFA θα αποφασίσει με το τι θα γίνει με τα κύπελλα της (Champions League και Europa League). Όσο αφορά το κύπελλο, θα μπει για λίγο καιρό στην καραντίνα γι αυτό τον λόγο. Η διοργάνωση βρίσκεται στους “8”, με σημαντικά παιχνίδια!

Αυτά για αρχή, και ας ελπίσουμε όλοι μαζί να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια, αλλά πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγείας και να είμαστε προσεκτικοί όσο το καλύτερο μπορούμε!

 

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις