Επικίνδυνη έξοδος

Καλημέρα σε όλους. Δεύτερη συνεχόμενη μέρα χάνουμε το κέρδος για μισό πόντο. Πάμε στα σημερινά όπου το πρόγραμμα είναι αρκετά πιο δύσκολο, ωστόσο έχω ξεχωρίσει 4 επιλογές.

Ιωνικός Νίκαιας-Παναθηναϊκός: Μία κρύο, μία ζέστη ο Παναθηναϊκός φέτος στη Euroleague. Ο Φόστερ επέστρεψε στη δράση ωστόσο ακόμα ψάχνεται. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να τον βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς και η άμυνα των αντιπάλων δεν είναι ιδαίτερα πιεστική. Θα τον χρειαστεί άλλωστε ο Βόβορας θα ερχόμενα δύσκολα παιχνίδια της Ευρώπης. Κρατάω το over 7.5 πόντων του.

Μπούργος-Ρεαλ Μαδρίτης: Δεν είχε κάποια μεσοβδόμαδη υποχρέωση για την Ευρώπη η Μπούργος και έτσι είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Η Ρεαλ Μαδρίτης απέναντι σε Μπασκόνια και Βιλερμπάν χρειάστηκε να κάνει δύο καλές ανατροπές δείχνοντας ότι αμυντικά ακόμα δεν είναι ιδιαιτέρως προσεκτική. Η Μπούργος έχει επιθετικό ταλέντο, πριν τη διακοπή ήταν σε καλό φεγγάρι και έχουν επιστρέψει όλοι. Κρατάω το ομαδικό της οver 82.5 πόντων. Με ρίσκο και η νίκη των γηπεδούχων.

Βαρέζε-Μιλάνο: Τα έκανε θάλασσα στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι. Μέσα στην εβδομάδα έχει διπλή αγωνιστική και ταξίδι στη Ρωσία (Κίμκι) και στη Βαρκελώνη. Δεν έπαιξε ο Ροντρίγκεζ την Παρασκευή, ίσως προφυλαχτεί και σήμερα. Η Βαρέζε προ διακοπής δεν παρουσίαζε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, ενώ αμυντικά ήταν αρκετά ευάλωτη. Σίγουρα θα κάνει ροτέισον ο Μεσίνα αλλά παράλληλα θα θελήσουν να ξεσπάσουν για την ήττα. Διπλό με -12.5 πόντους.

 

 

Συνοπτικά:

Ιωνικός Νίκαιας-Παναθηναϊκός: Φόστερ over 7.5 (1.65)

Μπούργος-Ρεαλ Μαδρίτης: Μπούργος οver 82.5 (1.85)/1 (2.70)

Βαρέζε-Μιλάνο: 2 (-12.5) 1.80

Σχετικές δημοσιεύσεις