Επιλεγμένες μικρές αποδόσεις… για ταμείο

Καλημέρα στην παρέα. Περάσαμε εχθές την μονή επιλογή με τις κάρτες από την έναρξη του Γαλλικού πρωταθλήματος.Σήμερα θα ασχοληθούμε με μικρές αποδόσεις φτιάχνοντας παρολί των 2 με 3 επιλογών.Για πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ξεκινάμε με την Σουηδία, το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Σίριους με την Χάμαρμπι. Τόσο το πρωτάθλημα όσο και οι δυο αυτές ομάδες επιθετικά παράγουν γκολ και φάσεις αλλά επίσης δέχονται εύκολα το γκολ. Αμφίσκορο λοιπόν στο 1,5 κρατάμε.Μεταφερόμαστε στην Κινά όπου στατιστικά βγαίνουν συνέχεια αμφίσκορα με όβερ 2,5,η Μπενζίν Γκοουάν υποδέχεται την Σανγκάϊ Σπιγκ και εδώ επίσης το αμφίσκορο έχει τον πρώτο λόγο στο 1,53. Την 1η τριάδα μας θα κλείσει επίσης ένα παιχνίδι με πολλά γκολ αυτό μας έρχεται από την Ισλανδία οπού η Χάφναφιοντουρ υποδέχεται την Κόπαβογκουρ το οβερ 2,5 στο 1,47 εδώ.

Η 2η τριάδα μας ξεκινάει με το παιχνίδι με από το Σέρβικο πρωτάθλημα όπου η ομάδα της Κουκαρίτσι υποδέχεται την Μπάνκα Παλάνγκα. Ομάδες που παρουσιάζουν συχνά πυκνά πολλά γκολ στα παιχνίδια τους το οβερ 2,5 στο 1,65 το κρατάω.Μεταφερόμαστε στην αγαπημένη φέτος στοιχηματικά Νορβηγία όπου θα κρατήσω το παιχνίδι της Βαλερέγκα που  υποδέχεται την Σάντεφιορ και αναμένεται εύκολα η δύσκολα να κερδίσει, (θα πάρω 0,75 ασιατικό να ανεβάσω την απόδοση) καθώς επίσης και το αμφίσκορο από το Βέλγιο μεταξύ της Ζούλτε Βάρεγκε και Βάασλαντ.

1ο παρολί:

Σύριους εναντίον Χάμαρμπι  αμφίσκορο 1,5 bet365

Μπενζίν Γκοουάν εναντίον  Σπιγκ Σανγκάϊ αμφίσκορο στο 1,5 bet365

Χάφναφιοντουρ εναντίον Κόπαβογκουρ οβερ 2,5 γκολ 1,47 bet365

Συνολο απόδοσης 3,29 bet 365

(Τα παραπάνω παιχνίδια με μικρότερη μίζα τα παίζουμε αμφίσκορα και όβερ 2,5 5,93 απόδοση με μικρότερη μίζα)

2ο παρολί:

Κουκαρίτσι εναντίον Μπάνκα Παλάνγκα όβερ 2,5 γκολ

Βαλερέγκα εναντίον Σαντεφιορτ ασιατικο -0.75 για Βαλερέγκα 1,87 bet365

Ζούλτε Βάρεγκεμ εναντίον Βάασλαντ αμφίσκορο στο 1,61 bet365

Συνολική απόδοση 4,98 bet365

Σχετικές δημοσιεύσεις