Επιλογές από Ελλάδα

Καλημέρα! Η χθεσινή μέρα κύλησε στραβά, καθώς πολλές επιλογές εκ του αποτελέσματος κρίνονται λανθασμένες. Υπάρχουν ωστόσο και αυτά στο πρόγραμμα. Σήμερα το κουπόνι δεν με κερδίζει ιδιαίτερα, καθώς περιμένω και τη διπλή αγωνιστική στη Euroleague.

ΠΑΟΚ-Άρης: Και οι δύο μεσοβδόμαδα ήταν απογοητευτικοί, λες και το είχαν συνεννοηθεί πριν το ντέρμπι. Στη θέση του Μέξα ο Λυκογιάννης, δεν προλαβαίνει πάντως να αλλάξει πολλά. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την επιθετική του φιλοσοφία απέναντι σε μια μέτρια άμυνα και θα ξεπεράσει τους 80 πόντους. Αρκεί βέβαια να μην σπάσουν τα καλάθια.

Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου: Από το προηγούμενο Σάββατο έχει δώσει ήδη 3 παιχνίδια και σήμερα το 4ο. Ταξίδια, κόπωση, ταλαιπωρία, απογοήτευση. Ο Κολοσσός θα φτάσει στην Αθήνα γύρω στη 13.00 και από κει θα πάει οδικώς στην Πάτρα, μόνο 2 ώρες πριν τον αγώνα, λόγω κακοκαιρίας και αδυναμίας ταξιδιού με το αεροπλάνο χθες. Κανένας από τους δύο δεν θα είναι σε καλύτερη μοίρα. Ρίσκο με διπλό +5.5 πόντους,

Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Μια κρύο, μια ζέστη ο Παναθηναϊκός. Ακολουθεί η Ρεαλ Μ. την Τρίτη και την Πέμπτη η Άλμπα Β., αμφότερα στην Αθήνα. Χρειάζεται όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους ο Βόβορας, επιβάλλεται το ροτέισον. Κρατάω το over 9.5 πόντους του Μήτογλου, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά (;;;;) την Παρασκευή και ταιριάζει περισσότερο στους ψηλούς του Περιστερίου.

Συνοπτικά:

ΠΑΟΚ-Άρης: ΠΑΟΚ over 80.5 (1.70)

Προμηθέας Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου: 2 (+5.5) 2.65

Παναθηναϊκός-Περιστέρι: Μήτογλου over 9.5 πόντους (1.87)

Σχετικές δημοσιεύσεις