Επιλογές από Τουρκία και Ισπανία

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Μετά από μια επεισοδιακή Παρασκευή όσον αφορά τα παιχνίδια της Euroleague, επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Οι ανατροπές που έγιναν χθες ξεπέρασαν κάθε φαντασία. Αν και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει ούτε αυτήν την εβδομάδα, ας δούμε τι κρατάμε από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Ανδόρρα-Μπούργος:  Το ρητό λέει «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Έτσι συμβαίνει και με τη Μπούργος, η οποία το τελευταίο διάστημα δεν καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους. Βρίσκεται στο ζενιθ της απόδοσής της. Η Ανδόρρα δεν βρίσκεται σίγουρα στα καλύτερά της, καθώς στα μεγάλα παιχνίδια δεν τα καταφέρνει. Αν και η νίκη των φιλοξενούμενων έχει πάρει την κατηφόρα, (2.20 στο 1.75) θα την κρατήσω.

Φετιέ Μπελεντιγιέ-Γαλατασαράι: Η γηπεδούχος δεν έχει καμιά σχέση ως ρόστερ με αυτήν που αντιμετώπισε στην πρεμιέρα η Καρσίγιακα. Έχει κάνει μεταγραφές, γέμισε το ρόστερ της και παίζει ένα γρήγορο και με πολλές κατοχές μπάσκετ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη φιλοξενούμενη. Ανοιχτό το παιχνίδι θα πάρω το over 162.5.

Τόφας-Καρσίγιακα: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Κρατάω το διπλό με + 3.5 πόντους στο 1.65.

 

 

Συνοπτικά:

Ανδόρρα-Μπούργος: 2 (1.72)

Φετιέ Μπελεντιγιέ-Γαλατασαράι: Over 162.5 ( 1.70)

Τόφας-Καρσίγιακα: 2 (+3.5 πόντους) 1.65

Σχετικές δημοσιεύσεις