Επιστροφή στις Παρασκευές μας, μετά από μια ευρωπαϊκή εβδομάδα. Το πρόγραμμα έχει δράση στα περισσότερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι επιλογές είναι από τα συνηθισμένα αγαπημένα πρωταθλήματα.
Φούλαμ – Γουλβς 22:00
Από δεύτερο σερί «τρίποντο» προέρχεται η Φούλαμ, η οποία κέρδισε στο Μπράιτον με 0-1. Εμφανίζεται αρκετά «σφιχτή» αμυντικά και δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια. Έβγαλε under & NG σε πέντε σερί ματς στο πρωτάθλημα.
Σε κακό φεγγάρι είναι η Γουλβς φέτος. Παρά το γεγονός ότι έτρεχε σερί δύο παιχνιδιών χωρίς ήττα, την επρασμένη εβδομάδα έχασε με 0-1 από τη Μπόρνμουθ.
Περιμένω «κλειστό» ματς, με δεδομένο ότι η Φούλαμ έχει σφιχτή άμυνα, ενώ ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια στην έδρα της. Θα επιλέξω με μεγαλύτερη ασφάλεια το 1Χ & under 3.5.
Friday Night Football. 🚨#FULWOL pic.twitter.com/IGKhcOt2by
— Fulham Football Club (@FulhamFC) February 24, 2023
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κορτράικ 21:45
Από ισοπαλίες έρχονται και οι δύο ομάδες. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ πέτυχε τη δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Σερένγκ, ενώ η Κορτράικ έμεινε στο 2-2 με την Άντερλεχτ. Θα μπορούσε να κερδίσει την Άντερλεχτ, αλλά με δικό λάθος δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε της αναμέτρησης.
Από 5/6 GG έρχεται η Ζούλτε, ενώ από 4/6 προέρχεται η Κορτράικ. Το αμφίσκορο είναι σε αποδόσεις κάτω του 1.60, αλλά θα επιλέξω το GG&over στο 1.90.
Λιλ – Μπρεστ 22:00
Κατάφερε να χάσει στο φινάλε ένα δικό της παιχνίδι η Λιλ, καθώς ήταν στο 2-3 έως το 87’ στο Παρίσι. Ισοφαρίστηκε στο 87ο λεπτό από τον Εμπαπέ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 90+5’ οδηγώντας την Παρί Σεν Ζερμέν σε μια εντυπωσιακή νίκη.
Σχεδόν ένα μήνα χωρίς νίκη είναι η Μπρεστ, που παλεύει να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετράει δύο συναπτές ήττες από Μονακό (2-1) και Μονπελιέ (3-0). Ζευγάρι χωρίς πολλά γκολ παραδοσιακά, με ξεκάθαρο φαβορί την Λιλ.
Ο άσος είναι εξαιρετικά χαμηλά (1.35) αλλά μπορεί να συνδυαστεί με over 1.5 σε απόδοση 1.60.
🚨 MATCH DAY 👊
🏆 J25 @Ligue1UberEats
📅 Vendredi 24 février
⌚ 21h
🏟️ Stade Pierre Mauroy
🎟 https://t.co/doifPquczm#LOSCSB29 pic.twitter.com/xXdOXdH4PV— LOSC (@losclive) February 24, 2023
Τριάδα:
Φούλαμ – Γουλβς 1Χ & under 3.5 (1.72)
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κορτράικ GG&over (1.90)
Λιλ – Μπρεστ 1&over 1.5 (1.60)