Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις

Καλημέρα σε όλους. Παρασκευή σήμερα και ως συνήθως θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μία κάβα για το γεμάτο σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα σήμερα έχει μόλις 4 παιχνίδια αλλά βγαίνουν κάποιες αξιόλογες επιλογές. Πάμε να τις δούμε αναλυτικότερα.

Στην Πολωνία έχουμε έναν αγώνα σήμερα στις 21:30 με την Ζαβιέρτσιε να δοκιμάζεται στην έδρα της Σουβάλκι. Το πρωτάθλημα στην Πολωνία έχει μπερδευτεί αρκετά λόγω των πολλών αναβολών, υπάρχουν ομάδες με 11 αγώνες που έχουν παίξει και άλλες έχουν παίξει 16 αγώνες. Η Ζαβιέρτσιε έχει ρεκόρ 8-6 με τις 4 ήττες να είναι εκείνο το διάστημα της αγωνιστικής της κοιλιάς  μέσα στον Νοέμβριο .Η γηπεδούχος έχει 8-7 με τις 6 νίκες μάλιστα να είναι εκτός έδρας. Όλες οι νίκες της είναι με ομάδες από την 9η θέση και κάτω ενώ με τους μεγάλους δυσκολεύεται. Για αυτόν τον λόγο θα πάω με το διπλό της Ζαβιέρτσιε σε απόδοση 1,61.

Στην Γαλλία έχουμε τρεις αγώνες αλλά μόνο ο βραδινός θα μας απασχολήσει. Στις 21:00 η Καμπράϊ θα υποδεχτεί την Τουρκοϊνγκ. Εδώ φαβορί παίζονται οι φιλοξενούμενοι και δικαίως καθώς έχουν καλύτερη ομάδα. Στην βαθμολογία είναι ισόβαθμες με 22 βαθμούς αλλά η Τουρκοϊνγκ έχει 2 αγώνες λιγότερους. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Τουρκοϊνγκ κέρδισε εύκολα με 3-0 την Καμπράϊ. Νομίζω η Καμπράϊ έχει φτάσει το ταβάνι της και θα επικρατήσει η καλύτερη ομάδα. Διπλό για την Τουρκοϊνγκ σε απόδοση 1,63.

Επιγραμματικά
Δυάδα 
21:00 Καμπράϊ-Τουρκοϊνγκ Διπλό (1,63)
21:30 Σουβάλκι-Ζαβιέρτσιε Διπλό (1,61)

Σχετικές δημοσιεύσεις