Εύκολες νίκες για τους γηπεδούχους στο Βόλεϊ

Καλημέρα σε  όλους . Χθες το Βόλεϊ  μας έδωσε χρήμα με τις 2 από τις 3 επιλογές να επιβεβαιώνονται. Ας ελπίσουμε και σήμερα να συμβεί κάτι παρόμοιο. Το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο με πλήρη αγωνιστική σε Τουρκία και Πολωνία ενώ σήμερα ξεκινάει και η Ιταλία. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.

Ξεκινάμε από την γειτονική Ιταλία όπου θα με απασχολήσει ένα μόνο παιχνίδι λόγω πρεμιέρας και είναι αυτό της Μόντενα απέναντι στην Μόντζα που ξεκινάει στις 19:00. Οι γηπεδούχοι είναι μέσα στην 4αδα των κορυφαίων ομάδων στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια με αστέρια στην ομάδα τους όπως οι Κρίστενσον και Γκρεμπενίκοφ. Η φιλοξενούμενη Μόντζα  κάθε χρόνο σώζεται εύκολα αλλά δεν έχει την δύναμη να μπει στα πλέι οφ και να προχωρήσει. Νίκη Μόντενα με -1,5 σετ χάντικαπ στο 1,61.

Αλλάζουμε χώρα και μεταφερόμαστε στην Τουρκία. Και από εκεί θα σταθώ σε έναν αγώνα που έχει αξία και είναι αυτός της Ίνεγκολ η οποία υποδέχεται την Σοργκούν (16:00) .Η γηπεδούχος ξεκίνησε με 3 νίκες σε 4 παιχνίδια και είναι το ακλόνητο φαβορί σήμερα απέναντι σε μία πολύ αδύναμη ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία η οποία μετά από 2 ματς έχει 2 ήττες χωρίς βαθμό. Άσσος με -1,5 σετ χάντικαπ στο 1,80.

Τελευταία στάση για σήμερα η αγαπημένη Πολωνία στην οποία χθες είχαμε 2/2.Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 αναμετρήσεις όπου και από τις δύο βγαίνει επιλογή. Πρωτίστως, στο ματς που ξεκινάει στις 15:45 με την Γιαστρέμπσκι να δοκιμάζεται στην έδρα της Μπενζίν. Μέρα με την νύχτα οι δύο ομάδες τεράστια διαφορά μεταξύ τους με το διπλό της Γιαστρέμπσκι να δίνει 1,15. 4 νίκες φέτος στα 4 πρώτα επίσημα ματς η φιλοξενούμενη δείχνοντας ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει και στην Πολωνία αλλά και στην Ευρώπη. Αντίθετα η Μπενζίν ξεκίνησε με 2 ήττες στα 2 πρώτα ματς παίρνοντας μάλιστα μόνο ένα σετ δείχνοντας ότι η χρονιά φέτος θα είναι δύσκολη. Νίκη Γιαστρέμπσκι με 0-3 σκορ στο 2,37.

Στο άλλο ματς που διεξάγεται σήμερα στην Πολωνία (18:30) η Βαρσοβία υποδέχεται την Νίσα. Και εδώ τεράστια διαφορά μεταξύ τους απόδειξη το 1,07 του άσσου της Βαρσοβία. Η Βαρσοβία ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα με 2 νίκες εκτός έδρας αντίθετα η Νίσα η οποία είναι ένα από τα βασικά φαβορί για υποβιβασμό έχασε τις 2 πρώτες αναμετρήσεις της. Νίκη Βαρσοβία με 3-0 σκορ στο 1,80.

Επιγραμματικά 
15:45 Μπενζίν-Γιαστρέμπσκι 0-3 σκορ σετ  απόδοση 2,37
16:00 Ίνεγκολ-Σοργκούν νίκη Ίνεγκολ με -1,5 σετ χάντικαπ απόδοση 1,80
18:30 Βαρσοβία-Νίσα 3-0 σκορ σετ απόδοση 1,80
19:00 Μόντενα-Μόντζα νίκη Μόντενα με -1,5 σετ χάντικαπ απόδοση 1,61

Σχετικές δημοσιεύσεις