Ζέσταμα πριν τους τελικούς

Καλημέρα και πάλι στην παρέα. Καθόμουν και χάζευα τους αγώνες που έγιναν και πρόκειται να γίνουν στο τουρνουά της Σόφιας και βρήκα κάποιες  ενδιαφέρουσες επιλογές και είπα να γράψω μία μικρή στήλη. Το τουρνουά αυτό είναι κάτι σαν ζέσταμα πριν τους τελικούς στο Λονδίνο σε μία εβδομάδα. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.

Στην 13:30 ξεκινάνε οι δύο αγώνες που θα ασχοληθώ σήμερα. Ο πρώτος είναι ανάμεσα στον Ντε Μινόρ και τον Καράτσεφ. Από τους αγαπημένους μου τενίστες ο Ισπανός φοβερά ταλαντούχος και μόλις 21 χρονών Ντε Μινόρ που δείχνει ότι σε λίγα χρόνια θα βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος. Απέναντι του σήμερα θα βρει έναν αδύναμο Ρώσο τον Καράτσεφ 27 χρονών νούμερο 114 μόλις κόσμου γεγονός που δείχνει την διαφορά δυναμικότητας. Θα κρατήσω το 2-0 σετ του Ντε Μινόρ σε απόδοση 1,61.

Η άλλη αναμέτρηση είναι μεταξύ του Γκερασίμοφ και του Μαναρινό. Ο Λευκορώσος νούμερο 81 κόσμου δεν είναι κάτι το φοβερό σε αντίθεση με τον Γάλλο (νούμερο 35) που τελευταία παίζει φοβερό τένις και στο τελευταίο masters1000 της χρονιάς πήγε εξαιρετικά μέχρι που αποκλείστηκε πολύ δύσκολα στους 16 από τον φιναλίστ Ζβέρεφ. Καλύτερος τενίστας ο Γάλλος θα κρατήσω την νίκη του σε απόδοση 1,72.

Επιγραμματικά 
Δυάδα
13:30 Ντε Μινόρ-Καράτσεφ 2-0 σετ (1,61)
13:30 Γκερασίμοφ-Μαναρινό Διπλό (1,72)

Σχετικές δημοσιεύσεις