Ζέσταμα πριν το γεμάτο Σαββατοκύριακο

Καλημέρα σε όλους. Μέρες έχουμε να τα πούμε καθώς το πρόγραμμα παρότι γεμάτο στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ ήταν φτωχό χωρίς σχεδόν καμία επιλογή. Ευτυχώς που δεν ασχοληθήκαμε πάντως  καθώς η μία έκπληξη ερχόταν μετά την άλλη. Σήμερα έχουμε παραδοσιακά δύο αγώνες για το πρωτάθλημα Γαλλίας και τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.

Στην Ρωσία όπως πάντα που ξεκινάει νωρίς στις 14:00 έχουμε το Κράσνοϊαρσκ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ξεκάθαρο φαβορί η φιλοξενούμενη που είναι και φορμαρισμένη με 8 νίκες στους 10 τελευταίους αγώνες της. Θέλει να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Ζενίτ Καζάν. Απέναντι της σήμερα μία μέτρια ομάδα που βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας έχοντας και να αγωνιστεί 1 ολόκληρο μήνα. Μάλιστα έχει να κερδίσει από τις 11 Οκτωβρίου. Το 0-3 ακριβές σκορ σετ για την Ζενίτ προσφέρεται στο 1,93 και αποτελεί επιλογή.

Στις 16:00 η πολύ δυνατή φέτος Κουζμπάς  δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Γκάζμπρομ Γιούγκρα. Εδώ ακόμα και το 0-3 στα σετ προσφέρεται μόλις στο 1,35 λέγοντας όλη την αλήθεια. Η γηπεδούχος δεν μπορεί ούτε βαθμό να πάρει φέτος έχοντας μόλις 2 κερδισμένα σετ σε 8 αγώνες. Μάλιστα έχει 20 συνεχόμενες ήττες. Η τελευταία νίκη της ήταν στις 7 Μαρτίου. Απέναντι στην Κουζμπάς ειδικά ούτε σετ δεν νομίζω να διεκδικήσει. Το under131,5 πόντων στον αγώνα στο 1,87 είναι αρκετά δελεαστικό και θα το επιλέξω θέλοντας η Γκάζπρομ να πάρει μέχρι 18 πόντους περίπου σε κάθε σετ.

Τελευταίος αγώνας για την Ρωσία σήμερα ο αγώνας της Νοβοσιμπίρσκ μέσα στην έδρα της ΑΣΚ Νόβγκοροντ που ξεκινάει στις 17:00. Διπλό το βλέπω αλλά πιστεύω θα χάσει σετ η Λοκομοτίβ και δεν ασχολήθηκα (1-3 το βλέπω αλλά δεν θα το κρατήσω).

Πάμε και στην Γαλλία όπου διεξάγονται δύο αγώνες ταυτόχρονα με ώρα έναρξης τις 20:00. Με τον αγώνα της Σέτε απέναντι στην Τουλούζ θα ασχοληθώ. Η γηπεδούχος παρότι έχει ένα θετικό σερί στα τελευταία ακόμα φαντάζει ένα από τα φαβορί για τις τελευταίες θέσεις. Αντίθετα η Τουλούζ έχει υψηλές βλέψεις φέτος και θέλει ένα καλό πλασάρισμα στην 8αδα για τα πλέϊ οφ. Διπλό το βλέπω και στο 2,20 δεν γίνεται να μην είναι επιλογή. Για κάποιον που δεν θέλει να ρισκάρει υπάρχει και το +1,5 σετ χάντικαπ για την Τουλούζ (για να πληρωθεί θέλει απλά να πάρει η Τουλούζ δύο σετ) σε απόδοση 1,65.

Επιγραμματικά
Δυάδα Ρωσία
14:00 Κράσνοϊαρσκ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 0-3 ακριβές σκορ σετ (1,93)
16:00 Γκάζπρομ-Κουζμπάς under131.5 πόντων (1,87)

Μονό Γαλλία 
20:00 Σέτε-Τουλούζ Διπλό (2,20) αλλιώς +1,5 σετ χάντικαπ Τουλούζ (1,65)

Σχετικές δημοσιεύσεις