Ημέρα για ειδικά στοιχήματα

Χθες έγιναν απίστευτα πράγματα, καθώς τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα αποκαλούν νέο James Harden τον Μαντζούκα. Αστειεύομαι. Ο Προμηθέας ωστόσο χθες έκανε πλάκα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με την Γκραν Κανάρια και έτσι το όριο πήγε… περίπατο. Πάμε στα σημερινά.

Εφές Ανατολού-Μακάμπι: Εκτός για διάφορους λόγους σήμερα οι Σανλί, Λάρκιν, Ντάνστον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Πλάις. Η Μακάμπι είναι ο ορισμός της λέξης αστάθεια φέτος, συνεπώς δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε pre-game επιλογή. Θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα και θα κρατήσω το over 8.5 πόντων του Μόερμαν. Οι απουσίες στη ρακέτα για τους Τούρκους θα αναγκάσουν τους Σινγκλετον, Μόερμαν και τον Πλάις αν αγωνιστεί να πάρουν προσπάθειες. Έχει το περιφερειακό σουτ, οπότε μπορεί θα πάρει προσπάθειες και με στοιχειώδη ευστοχία θα ξεπεράσει το όριο.

Αλμπα Βερολίνου-Μπαρτσελόνα: Και σε αυτό το παιχνίδι θα κρατήσω ένα ειδικό στοίχημα. Ο Μπράντον Ντέιβις είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού της Άλμπα. Την Κυριακή δεν ήταν πολύ καλός απέναντι στην Τενερίφη. Σήμερα όμως με τα θέματα που αντιμετωπίζει στη ρακέτα της η Άλμπα θα είναι πιο εύκολο για εκείνον να φτάσει και να ξεπεράσει το όριο των 11.5 πόντων. Επίσης στα 4 από τα 6 παιχνίδια του στη Euroleague το κατάφερε.

 

Συνοπτικά:

Εφές Ανατολού-Μακάμπι: Μόερμαν over 8.5 πόντους (1,85)

Αλμπα Βερολίνου-Μπαρτσελόνα: Ντέιβις over 11.5 πόντους (1.90)

Σχετικές δημοσιεύσεις