Η ευκαιρία της Αρκάς

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε μετά από μέρες με στήλη βόλεϊ καθώς το πρόγραμμα δεν ευνοεί ιδιαίτερα. Σήμερα όμως στην γειτονική Τουρκία διεξάγονται κάποιες εξ΄αναβολής αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικότερα.

Στη 13:00 ώρα Ελλάδος στην Σμύρνη η τοπική Αρκάς θα υποδεχθεί την Σοργκούν. Η γηπεδούχος είναι σε τρομερή κατάσταση με 6 συνεχόμενες νίκες με 10 νίκες στα 11 πιο πρόσφατα έχοντας χάσει μόνο από την Φενέρ. Σήμερα έχει ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή καθώς με καθαρή νίκη πλησιάζει στον πόντο την Φενέρ. Απέναντι της θα βρει σήμερα την Σοργκούν μία μέτρια ομάδα που ότι κάνει το κάνει στην έδρα της. Στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια της έχει ισάριθμες ήττες. Σε μία έδρα μάλιστα όπως της Αρκάς δύσκολα θα πάρει κάτι. Νίκη Αρκάς με 3-0 σκορ σετ σε απόδοση 1,90.

Το μεσημέρι στις 15:00 η Ίνεγκολ θα αντιμετωπίσει την Πλεβνέ. Μέρα με την νύχτα οι δύο ομάδες. Από την μία η Ίνεγκολ με 5 σερί ήττες και 7 στα 8 τελευταία και από την άλλη η Πλεβνέ με 4 συνεχόμενες νίκες και 5 στα 6 τελευταία. Η γηπεδούχος Ίνεγκολ έχει παίξει 3 παραπάνω αγώνες και έχει 6 λιγότερους βαθμούς από την Πλεβνέ αυτό τα λέει όλα. Πόσο δίνει το διπλό ; 2,00!!!. Δεν γίνεται να μην το κρατήσω. Νίκη Πλεβνέ σε απόδοση 2,00.

Επιγραμματικά 
Δυάδα
13:00 Αρκάς-Σοργκούν 3-0 σετ σκορ (1,90)
15:00 Ίνεγκολ-Πλεβνέ Διπλό (2,00)

Σχετικές δημοσιεύσεις