Η ευκαιρία της Νόρκεπινγκ!!

Καλησπέρα στην παρέα μας. Ο καιρός τρέχει, οι δουλειές μεγαλώνουν και ο χρόνος μου γίνεται ελάχιστος. Ευτυχώς βρίσκω λίγο χρόνο να σας γράψω για τα σημερινά ματς της Σουηδίας.

Βάρμπεργκς-Καλμαρ (20:00 ώρα Ελλάδος)

Χαίρεσαι να βλέπεις την Βάρμπεργκς να παίζει ποδόσφαιρο. Επιθετική ομάδα χωρίς να φοβάται τον αντίπαλο της. Η Κάλμαρ από την άλλη, παίζει ελεύθερα και ωραία. Η Βάρμπεργκς έχει 4/5 Over τελευταία, 3/4 τελευταία G/G, ενώ εντός έδρας και τα δύο της ματς έληξαν G/G και Over. Αμφίσκορο βλέπω αλλά το Over 2,5 (2,00) με κίνησε περισσότερο.

Νορκεπινγκ-Γκέτεμποργκ (20:00 ώρα Ελλάδος)

Δυνατό κρας τεστ για τους δυο. Η Νόρκεπινγκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η Γκέτεμποργκ δείχνει να αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα αλλά έχει μέταλλο και παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της. Η Νόρκεπινγκ  έχει 4/5 τελευταία Over, 4/5 τελευταία G/G, ενώ εντός έδρας και τα τρία της φετινά ματς είχαν 2-3 γκολ. Πιστεύω ένα γκολ θα βρει το Γκέτεμποργκ που παραδοσιακά το βρίσκει και έχει σαν οδηγό το περσινό ματς που έφυγε νικήτρια με 1-2! Goal-Goal (1,80).

Έστερσουντ-Μιάλμπι(20:00 ώρα Ελλάδος)

Το πάλεψε μέχρι τέλους μέσα στο Κάλμαρ και σημείωσε την πρώτη της νίκη για εφέτος. Έδειξε λίγα καλά σημάδια αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η χρονιά δεν σώνεται. Η Μιάλμπι μετά από τις δυο ήττες που έκανε, πήρε την πρόκριση στο κύπελλο (Την πέμπτη υποδέχεται το Μάλμε) και ήρθε και η νίκη απέναντι στο τραγικό φέτος Χέλσινμποργκ. Η Έστερσουντ έχει 2 απανωτά G/G και Over, ενω η Μίαλμπι έρχεται από 2/3 G/G και Over. Η Έστερσουντ κάνει φάσεις και σκοράρει, η Μιάλμπι βρίσκει και αυτή δίχτυα. Goal-Goal (1,80)

Τζουγκάρντεν-Χελσίνμποργκ (20:00 ώρα Ελλάδος)

Αν δεν κερδίσει και αυτό η Τζουγκαρντεν, τότε είναι αξία της μοίρας της. Έχει απέναντι της, την μέχρι στιγμής χειρότερη ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει σκοράρει ακόμα. Ο Άσσος είναι χαμηλά, ακόμα και ο συνδυασμός με Over 1,5. Στο διφραγκο πάει με το Over 2,5, αλλά προσωπικά θα ρίξω τα λεφτά μου σε άλλο ματς. No bet!

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος 

Σχετικές δημοσιεύσεις