Η Ρόντα σκοράρει

Καλησπέρα στην παρέα.Περάσαμε την μία δυάδα μας από της δύο στη χθεσινή στήλη και πάμε αμέσως στα σημερινά.

Θα ξεκινήσουμε από τη β Ολλανδίας και από το παιχνίδι της Ρόντα που υποδέχεται την Ντόρτντρεχτ.H γηπεδούχος βρίσκεται στην 6η θέση με 3 γκολ μέσο όρο στα 3 τελευταία παιχνίδια της κατηγορίας, στοχεύει φέτος τα play off ώστε να ανέβει στην 1η κατηγορία. Από την άλλη η Ντόρτερχτ βρίσκεται στην 18 θέση με 1 βαθμό και δέχεται 1,67 γκολ ανά παιχνίδι.Θα κρατήσω τον 1 και όβερ 2,5 γκολ στο 1,66 στην bet365.

Η 1η δυάδα θα κλείσει με ένα σύνθετο στοίχημα από το Γαλλικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Λυών με την Νιμ. Πολλές κάρτες βγαίνουν στα παιχνίδια του Γαλλικού Πρωταθλήματος. Επίσης Η Λυόν σκοράρει 1,67 γκολ μέσο ενώ η Νιμ 2,33!. Το σύνθετο να έχουμε οβερ 1,5 γκολ στο παιχνίδι και πάνω από 3 κάρτες πληρώνει στο 1,63 bet 365 και θα το κρατήσω.

Συνεχίζουμε με την έναρξη της Τουρκίας και το παιχνίδι Μαλάτιασπορ εναντίον της Γκεζτέπε. Ομάδες που και πέρσι έβγαλαν πολλά αμφίσκορα αναμένεται να ξεκινήσουν κ έτσι φέτος. Αμφίσκορο λοιπόν στο 1,66 bet365.Τέλος θα κλείσω της δεύτερη δυάδα με ένα ακόμη σύνθετο από της 1η ολλάνδίας αυτό την Βέλνο με τη Ουτρέχτη. Το χ2  και το οβερ 1,5 στο 1,53 μου κάνει και θα την κρατήσω στην δυάδα μου.

 

Καλές επιλογές να έχετε

Σχετικές δημοσιεύσεις