Η Σίτυ το πρώτο φαβορί

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη μέρα του Αυγούστου και οι ομάδες της Premier League να έχουν μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως οι στοιχηματικές εταιρίες κινούνται ήδη στο ρυθμό της νέας σεζόν. Δεν είναι μάλιστα λίγες αυτές που ξεκίνησαν σιγά σιγά να ανακοινώνουν αποδόσεις για μακροχρόνια στοιχήματα και επιλογές. Τα βλέμματα βέβαια συγκεντρώνει, όπως συνήθως κάθε φορά, η μάχη για την κορυφή του Αγγλικού πρωταθλήματος.


Μπορεί η Λίβερπουλ να φέρει πλέον τον τίτλο της πρωταθλήτριας, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, όμως δεν είναι αυτή που φιγουράρει στην πρώτη θέση των μπουκ για κατάκτηση του τίτλου και την επόμενη χρονιά. Αντίθετα η Σίτι είναι αυτή που θα διπλασιάσει το ποντάρισμα όσων την επιλέξουν και φυσικά αυτό επιβεβαιωθεί. Η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι είναι αυτή που ακολουθεί με τιμές κοντά στο 2.75, ενώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ακολουθούν συμπληρώνοντας την πρώτη τετράδα.

Από εκεί και πέρα Τότεναμ και Άρσεναλ αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για να μπουν στην τετράδα, ενδεχόμενο που, σύμφωνα με τις εταιρίες, φαίνεται να απομακρύνεται για τη Λέστερ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της παραμονής, με τις Γουστ Μπρομ, Άστον Βίλλα και Κρίσταλ Πάλλας να μοιάζουν ως τις επικρατέστερες για υποβιβασμό με την Μπράιτον και την Μπέρνλι να ακολουθούν.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη, αφού η μεταγραφική περίοδο δεν έχει ουσιαστικά ξεκινήσει και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη δυναμική των ομάδων. Φυσικά, το ένστικτο μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε και όσοι πιστοί μπορούν από τώρα να κάνουν τις επιλογές τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις