Θα πέσουν κορμιά στο Άνφιλντ

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από μια Δευτέρα με λίγες επιλογές πάμε στα σημερινά οπού βγήκαν αξιόλογες επιλογές.

Θα ξεκινήσουμε από το Άνφιλντ όπου η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ χαλαρωμένη πια, υποδέχεται την Τσέλσι που καίγεται για βαθμούς για μια Θέση στο Τσάμπιονς Λινγκ. Η Τσέλσι  έχει υποπέσει σε +12 φάουλ στα τελευταία 8 στα 10 παιχνίδια και στο τελευταίο με την Μαν Γιού έκανε 19 με την 1η ζώνη άμυνας, πολύ ψηλά με αποτέλεσμα τα πολλά φάουλ στο χώρο του κέντρου. Επίσης έχει υποπέσει σε πολλά οφ σάιντ. Εκτίμηση οβερ 11,5 free kicks για Λίβερπουλ στο 2.00 (πράσινη).

Μεταφερόμαστε στην Τσάμπιονσιπ τελευταία αγωνιστική και θα πάμε μαζί με ένα φαβορί το οποίο με νίκη μπορεί να διεκδικήσει απ’ευθείας άνοδο. Δεν είναι άλλη από την Μπρένφοντ, ομάδα με βαριά φανέλα που υποδέχεται της ομάδα της Μπάρνσλει η οποία και αυτή παίζει το τομάρι της για να παραμείνει στην κατηγόρια. Η γηπεδούχος έχει να χάσει από τον Ιανουάριο εντός κ  εκτιμώ δύσκολα η εύκολα θα πάρει το παιχνίδι.

Tέλος θα κρατήσω δύο παιχνίδια με γκολ. Σαμπντόρια με Τζένοα δεν μ’αφήνει αδιάφορο το αμφίσκορο και στο παιχνίδι της Νταουγκάλπιλς με Σπάρτακς (Λιθουανία).

Καλές  επιλογές να έχετε.

Συμπεράσματα:

Λίβερπουλ εναντίον Τσέλσι: όβερ 11,5 free kicks για Λίβερπουλ (απόδοση 2 bet365)

Μπρένφορντ εναντίον Μπάρνσλει: 1 και όβερ  1,5 γκολ και όβερ 0.5 κάρτα για Μπάρνσλει. (συνολική απόδοσή 1,86 bet365)

 

 

Τζένοα εναντίον Σαμπτόρια: αμφίσκορο

Νταουγκάλπιλς εναντίον Σπάρτακς αμφίσκορο

(Συνολική απόδοση 2,62 bet365)

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις