Κάνει βήμα για τους ομίλους η Δυναμό Μόσχας

Καλημέρα σε όλους. Χθες ήταν αναγκαίο το ρέπο και λόγω ξεκούρασης και λόγω φτωχού προγράμματος. Την Κυριακή για 2 πόντους χάσαμε το απόλυτο καθώς επιβεβαιώθηκαν οι 3 από τις 4 επιλογές εύκολα ενώ η τέταρτη που ήταν το διπλό της Ιστανμπούλ έχασε στο τάϊ μπρέϊκ με 15-13. Πάμε όμως στα σημερινά που έχουμε εξ αναβολής αγώνες σε Γαλλία και Πολωνία και αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Στην Γάλλια στις 19:00 η Νις θα υποδεχθεί την Πουατιέ. Καλύτερη ομάδα η Πουατιέ έχοντας 3 νίκες και μία ήττα από την πρωταθλήτρια Τουρ σε αντίθεση με την Νις που δεν έχει πάρει ακόμα ροζ φύλλο. Ένα fun bet θα κρατήσω από την αναμέτρηση το 1-3 ακριβές σκορ σετ σε απόδοση 3,25.

Στην Πολωνία η Ζάξα δοκιμάζεται στις 18:30 στην έδρα της Κουπρούμ. Πρώτος με τελευταίος η αναμέτρηση με την Ζάξα να έχει το απόλυτο 6/6 χωρίς χαμένο πόντο ενώ η Κουπρούμ δεν έχει ακόμα νίκη με μόλις 1 πόντο σε 5 αγώνες. 0-3 ακριβές σκορ σετ σε απόδοση 1,57 (και πολύ δίνει).

Πάμε και στο Τσάμπιονς Λίγκ όπου διεξάγεται με την μορφή ομίλων. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο όμιλοι με 3 ομάδες και ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Ο πρώτος όμιλος διεξάγεται στην Πολωνία και την Ρουμανία και ο δεύτερος στην Ελβετία. Ο πρώτος όμιλος έχει τις Γιαστρέμπσκι(Πολωνία), Γκαλάτι(Ρουμανία) και Κάποσβαρ(Ουγγαρία). Ο δεύτερος έχει Δυναμό Μόσχας(Ρωσία), Τρεντίνο(Ιταλία) και Αμρισβίλ(Ελβετία). Σήμερα έχουμε τους αγώνες Γκαλάτι-Κάποσβαρ που θα πάω πάσο γιατί δεν ξέρω τις ομάδες. Στον άλλον όμιλο η Δυναμό Μόσχας παίζει με την Αμρισβίλ στις 20:00. Εξελίσσεται σε υπερδύναμη η Δυναμό με 5/5 στο πρωτάθλημα Ρωσίας με μόλις ένα χαμένο σετ. Νομίζω την πρωταθλήτρια της Ελβετίας την έχει άνετα 3-0 χωρίς καν να κουραστεί. Νίκη με 0-3 της Δυναμό Μόσχας σε απόδοση 1,61 (και εδώ δίνει πολύ κατά την γνώμη μου).

Επιγραμματικά
Δυάδα
18:30 Κουπρούμ-Ζάξα 0-3 ακριβές σκορ σετ (1,57)
20:00 Αμρισβίλ-Δυναμό Μόσχας 0-3 ακριβές σκορ σετ (1,61)

fun bet
19:00 Νις-Πουατιέ 1-3 ακριβές σκορ σετ (3,25)

Σχετικές δημοσιεύσεις