Καθαρίζει η Ξάνθη

Καλημέρα σε όλους, μια αρκετά θετική εβδομάδα πλησιάζει προς το τέλος της, με τη στήλη να καταγράφει σημαντικά κέρδη σχεδόν όλες τις μέρες. Το ίδιο λογικές συμβαίνει και με τους αναγνώστες της, εφόσον βέβαια ακολουθείται πιστά την συμβουλή για μονά αποδεκτά.

Το σημερινό πρόγραμμα όπως συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά πλούσιο, με την συνέχιση των play-of και play-out στην Ελλάδα να συνεχίζονται, ενώ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι και η τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία, με αρκετά μέτωπα να είναι ανοιχτά.

Ξεκίνημα με Ελλάδα και το σημαντικό παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στην Ξάνθη, το οποίο μπορεί να κρίνει τους κόπους μιας χρονιάς. Προσωπικά, παρά τα θετικά αποτελέσματα του Πανιωνίου, δεν έχω πεισθεί για τις ικανότητες της ομάδας της Νέας Σμύρνης και θεωρώ πως όσους βαθμούς κατέκτησε στα play-of τους κατέκτησε και εξαιτίας του ότι «συνηγόρησαν» οι αντίπαλοι. Απόψε αναμένεται να αντιμετωπίσει όμως σθεναρή αντίσταση από την Ξάνθη, που θέλει να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται με την υπόθεση παραμονή, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι τελικά η τιμωρία της από την γνωστή υπόθεση. Το Χ2 σε συνδυασμό με το Under 3.5 νομίζω πως καλύπτει την αναμέτρηση και προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1.80.

Στη Γερμανία θεωρώ πως η πιο σοφή απόφαση είναι αν αφήσουμε κάθε pre game επιλογή στην άκρη και να περιμένουμε το πώς θα διαμορφωθούν τα πράγματα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, περιμένοντας την ευκαιρία στο live.

Στην Ελβετία, η Γιούνγκ Μπόις μας «κρέμασε» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Απόψε υποδέχεται την Ξαμάξ, η οποία θεωρώ πως θα πληρώσει τα σπασμένα της μεσοβδόμαδης ήττας. Ο άσος σε συνδυασμό με το over προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή.

Στην Αγγλία η φορμαρισμένη Γούλβς δύσκολα θα ηττηθεί από τη σαφώς κατώτερη Άστον Βίλλα, η οποία δεν μπορεί να κλειστεί στο καβούκι της, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον δυο τέρματα στην αναμέτρηση. Χ2 και over 1.5 στο 1.72 και πάμε παρακάτω.

Σημαντική αναμέτρηση και στην Ιταλία με την Λάτσιο να φιλοξενεί την Φιορεντίνα. Οι Ρωμαίου δεν με έπεισαν στο παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα και νομίζω πας και απόψε θα περάσουν δύσκολη βραδιά με την Φιορεντίνα έχει επιθετικές αρετές που μπορούν  ανετά να την οδηγήσουν στην αποφυγή της ήττας.

Μονά Αποδεκτά

Πανιώνιος – Ξάνθη Χ2& Under 3.5  (1.80)

Γιούνγκ Μπόις – Ξαμάξ 1&Over (1.80)

Άστον Βίλλα – Γούλβς Χ2&Over 1.5 (1.72)

Λάτσιο – Φιορεντίνα Χ2 (1.90)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις