Και κάπως έτσι αρχίζουμε ξανά!

Κάπου εκεί που είχαμε αφήσει την ποδοσφαιρική μας “εστία”, την ξαναβρήκαμε αφού η ποδοσφαιρική μας παρέα θα συνεχιστεί και μέσω του www.betfeller.com.

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για εμένα. Τα τελευταία 7 χρόνια ζω και εργάζομαι στο Μάλμε της Σουηδίας. Η οικονομική κρίση της Ελλάδος, συν το ότι έχω γεννηθεί στην Σουηδία με έφερε ξανά προς την Σκανδιναβία. Με το στοίχημα ασχολούμαι εδώ και 10 χρόνια περίπου και τελευταία έχω ρίξει άγκυρα στο Σουηδικό πρωτάθλημα (και Σκανδιναβία) αλλά και στην Λατινική Αμερική, κυρίως στο Μεξικό και την Αργεντινή (διεκόπη οριστικά). Μέσω της σελίδας του Betfeller θα διαβάζετε τα άρθρα μου σε κάθε αγωνιστική της Σουηδίας, αλλά και του Μεξικού, όταν με το καλό ξεκινήσει και εκεί το πρωτάθλημα. Στοχεύω κυρίως σε Over και Goal-Goal, μιας και το Σουηδικό πρωτάθλημα φημίζεται γι αυτά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Μουταφίδη που μου δίνει ξανά την ευκαιρία μεσώ της σελίδας να ακουστούν οι αναλύσεις μου και τον Παναγιώτη Μπαρλαμπά που με την βοήθεια του θα καλυτερεύει το προσωπικό μου προφίλ λόγω της εμπειρίας του. Επίσης όλους εσάς που μας στηρίζετε αυτόν τον καιρό και στην πορεία να μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο.

Μπαίνουμε αισίως σε μια κατάσταση διαφορετική από ότι ζούσαμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα γίνουν δυσκολότεροι. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Ένας ιός ο οποίος “θέρισε” πολλά άτομα και επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σε όλο το κόσμο. Η καθημερινότητα θα επιστρέψει αλλά δεν θα είναι το ίδιο σίγουρα. Ένα άρθρο που διάβασα τελευταία με το ποίες χώρες είναι ασφαλέστερες, η Γερμανία ερχόταν πρώτη στην σχετική λίστα της Ευρώπης και δεύτερη στον κόσμο (πρώτο το Ισραήλ). Το ίδιο άρθρο αναφέρει την Ελλάδα στην 30η θέση, ίσως και γι αυτό θα δούμε την Γερμάνια να παίζει μπάλα το Σαββατοκύριακο.

Ένα τελευταίο που θέλω να σταθώ αφορά τον στοιχηματισμό. Δουλεύω στο καζίνο του Μάλμε και έχω δει άτομα τα οποία ξεφεύγουν οικονομικά και φτάνουν μέχρι και να δανείζονται χωρίς επιστροφή. Είναι εθισμός ο τζόγος για εμένα. Σε αυτή την δύσκολη εποχή που περνάμε καλό είναι να παίζουμε συνετά και να έχουμε πάντα τον έλεγχο των οικονομικών μας. Έφτασα και εγώ σε σημείο να μην έχω φράγκο στην τσέπη μου, γιατί απλούστατα πόνταρα σε ότι υπήρχε στο δελτίο και τότε έκανα μια αποχή από το στοίχημα για να ανακάμψω οικονομικά. Ποντάρουμε συνετά και άμα δεν μας βγούνε 2-3 σημεία τότε, άποψη μου, μην ποντάρεις τίποτα άλλο γιατί θα χάσεις και αυτά που έχεις και το αύριο θα είναι δύσκολο. Αυτά από εμένα και τέλος, Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, υγεία πάνω απ΄ολά και τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό. Η υπομονή είναι χρυσός!

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις