Καλύτερη η Μπούργος, πιο έτοιμη η Βίρτους

Καλημέρα. Απαραίτητο διήμερο ρεπό για να καθαρίσει το μυαλό, ενώ δεν υπήρχε και ιδιαίτερη αγωνιστική δράση. Σήμερα θα πάμε συντηρητικά με μια δυάδα με την έναρξη του Γιουροκαπ και του BCL και από αύριο θα μπούμε πιο ζεστά με Euroleague . Πάμε στα σημερινά.

Χάποελ Ιερουσαλημ-Μπούργος: Αρκετά καλό το ρόστερ της γηπεδούχου ομάδας η οποία πρόσθεσε πριν λίγες μέρες και τον Νίκο Παππά στην περιφέρειά της. Όλα τα παιχνίδια της φάσης αυτής του Final-8 γίνονται στο ΟΑΚΑ. Η Μπούργος έχει ήδη 3 επίσημα παιχνίδια και μάλιστα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ενώ η Χάποελ μόλις ένα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Καλύτερη ομάδα με πολύ καλή περιφέρεια η Μπούργος νομίζω θα πάρει και το πρώτο εισιτήριο για την τετράδα.

 

Λιεκταμπέλις-Βίρτους Μπολόνια: Πρώτος αγώνας των ομίλων της νέας χρονιάς του Eurocup. Σε έναν όμιλο με δυνατούς αντιπάλους, Λ. Κουμπάν, Ανδόρρα,Μονακό, Αντβέρπ. Θεωρητικά η Λιεκταμπέλις είναι η πιο αδύναμη, ενώ η Βίρτους έχει αρκετά επίσημα παιχνίδια λόγω του Σούπερ Καπ. Ακριβή ομάδα, στόχευε στη Euroleague λόγω της πιθανής αποχώρησης του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι. Σωστό το 1.30. Λογικά θα κερδίσει και σχετικά άνετα.

 

Συνοτικά:

Δυάδα:

Λιεκταμπέλις-Μπολόνια 2 * Χάποελ Ιερουσαλήμ-Μπούργος 2= 2.15

Σχετικές δημοσιεύσεις