Καρφίτσα στα όβερ 2,5 όλη την Μπουντεσλίγκα

Καλησπέρα στην παρέα.Μετά από τη χθεσινή αποχή περνάμε σε ένα πλούσιο στοιχηματικό Σαββατοκύριακο με κυρίως πιάτο την αυλαία της Μπουντεσλίγκα

Μπουντεσλίγα:

Παραδοσιακά κάθε χρόνο έχει πολλά γκολ η αγωνιστική αυτή στο κλείσιμο, γι’αυτό και οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές. Όμως δέκα παιχνίδια μαζεύουν μια σεβαστή απόδοση και δεν θα μας αφήσουν αδιάφορους. Όλα τα παιχνίδια λοιπόν στο όβερ 2,5  πλην το αμφίσκορο σ’αυτό της Ουνιόν με την Φορτούνα Ντίσερντοφ λόγω σκοπιμότητας.  Σύνολο 18.4 απόδοση.

 

 

 

Λοιπά πρωταθλήματα:

Θα ασχοληθώ με αμφίσκορα από κάποια πρωταθλήματα: Τρίτη Γερμανίας, θα κρατήσω το παιχνίδι Ντούϊσμπουργ εναντίον Χάλεσερ. Αρκετά αμφίσκορα έχουν και οι δύο ομάδες φέτος άλλο ένα εκτιμάται θα εμφανιστεί.Μεταφερόμαστε στην β’ Τσεχίας και στο παιχνίδι Μπάνικ Σοκόλοφ εναντίον Μπράντστορφ. Επίσης ομάδες που σκοράρουν πολύ χωρίς κάτι ιδιαίτερο στις άμυνες με ποσοστό περίπου 80% στα αμφίσκορα. Η Νορβηγία ξεκίνησε με πολλά γκολ και θα την τιμήσουμε κρατώντας το όβερ 2,5 στο παιχνίδι της Σταρτ με την Οντ. Τέλος θα φτάσουμε μέχρι την Ελβετία στη β’ κατηγορία και θα κρατήσω το αμφίσκορο που εμφανίστηκε 8 στις 10 τελευταίες φορές μεταξύ Βαντούζ και Κρινς.

Συμπεράσματα:

Ντούϊσμπουργκ εναντίον Χάλεσερ αμφίσκορο

Μπάνικ Σοκόλοφ εναντίον Μπάρνστροφ αμφίσκορο

(Συνολική απόδοση 2,47 bet365)

Σταρτ εναντίον Οντ όβερ 2,5 γκολ

Βαντούζ εναντίον Κρίνς αμφίσκορο

(Συνολική απόδοση 2,79 bet365)

Καλές επιλογές να έχετε..

Σχετικές δημοσιεύσεις