Κερδίζουν τα φαβορί στην Τουρκία

Καλημέρα και πάλι σε όλους. Σήμερα το πρόγραμμα είναι πολύ πλούσιο με φουλ δράση σε όλες τις χώρες πλην της Ελλάδος. Οι επιλογές όμως είναι λίγες καθώς οι αποδόσεις δεν βοηθούν καθόλου. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πιάσουμε το απόλυτο πάλι όπως χθες με 4/4. Το Ελληνικό βόλεϊ χτυπήθηκε από την πανδημία και πάλι και διακόπηκε επ΄αόριστον. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις σημερινές επιλογές.

Στις 14:00 στην Τουρκία η Σολχάν υποδέχεται την Ιστανμπούλ ΒΒ. Αναμέτρηση με καθαρό φαβορί την γηπεδούχο ομάδα και λογικό αν δούμε τη φόρμα κυρίως των δύο ομάδων. Μετά την φοβερή νίκη επί της Γαλατά με ανατροπή η Σολχάν κέρδισε και την Αφιόν εκτός έδρας με 1-3. Η Ιστανμπούλ από την άλλη έχει 4 ήττες στα 4 πιο πρόσφατα η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας μετά την ουραγό. Άσσο βλέπω άσσο κράτησα σε απόδοση 1,40.

Μία ώρα μετά στις 15:00 η Ίνεγκολ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Αφιόν. Η γηπεδούχος Αφιόν έχει 5 συνεχόμενες ήττες και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Από την άλλη πλευρά η Ίνεγκολ πήρε μεγάλη νίκη επί της Πλέβνε και πήρε ψυχολογία. Καλύτερη ομάδα είναι πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει σήμερα. Διπλό σε απόδοση 1,50.

Στις 16:00 έχουμε πολύ ωραία αναμέτρηση με την Γαλατά να υποδέχεται την Χάλκμπανκ. Ο καλύτερος αγώνας της ημέρας σήμερα με διαφορά. Αλλά με μία σοβαρή Χάλκμπανκ, η Γαλατά δεν έχει τύχη. Το 1,50 της Χάλκμπανκ είναι ευκαίρια για μενα. Η Γαλατά φέτος δεν μπορεί να κερδίσει ματς που βρίσκεται μπροστά με 0-2 και τελικά το χάνει. Δεν μπορεί. Διπλό σε απόδοση 1,50.

Επιγραμματικά 
Τριάδα
14:00 Σολχάν-Ισταμπούλ ΒΒ Άσσος (1,40)
15:00 Αφιόν-Ίνεγκολ Διπλό (1,50)
16:00 Γαλατά-Χάλκμπανκ Διπλό (1,50)

Σχετικές δημοσιεύσεις