Κρίνεται ο τίτλος στη Ρουμανία

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Ήταν μεγάλο το διάστημα που είχε περάσει από την τελευταία φορά που η στήλη δεν πέρασε τίποτα από τρία τουλάχιστον προτεινόμενα παιχνίδια, κάτι το οποίο τελικά έγινε το Σάββατο, με τους τρεις τελικούς να κάθονται εντελώς ανάποδα. Φυσικά, το ρεπό της Κυριακής κρίθηκε απαραίτητο και σήμερα με νέα εβδομάδα μπροστά μας θα κάνουμε την πρώτη μας απόπειρα.

Ξεκίνημα με Ρουμανία, όπου πρακτικά έχουμε έναν τελικό πρωταθλήματος με την Ουνιβερσιτάδ Κραϊοβα να υποδέχεται την Κλουζ. Η ομάδα που θα κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης στέφεται πρωταθλήτρια, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το πράγμα περιπλέκεται αρκετά, αφού εκκρεμούν αποφάσεις της ομοσπονδίας για παιχνίδια που δεν έχουν διεξαχθεί λόγω κορονοϊού. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν σαφώς ένα πιο δυνατό σύνολο, έχουν την φανέλα του πρωταθλητή, ενώ φέτος έχουν επικρατήσει δυο φορές σε σύνολο τριών της ομάδα από την Κραϊοβα. Το διπλό στο 2.37, απόδοση που άνετα μπορεί να μπει σε ένα δελτίο με λάθη.

Στη Σουηδία η Νόρκεπινγκ φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Μιάλμπι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για το πόσο γρήγορα και εύκολα καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη η Μιάλμπι έχει ως «αγαπημένο» αποτέλεσμα εκτός έδρας το Χ ημίχρονο/1 τελικό, το οποίο και θα τιμήσουμε και εμείς απόψε.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με Ελβετία και το παιχνίδι της Σιόν στην έδρα της Σερβέτ. Οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη έχουν ελπίδες παραμονής και όπως είναι λογικό το κίνητρο έχει αλλάξει κατά πολύ τις αναμενόμενες τιμές. Παρόλα αυτά το διπλό παραμένει ακόμα στο 2.30 και μπαίνει στις επιλογές καθαρά λόγω κινήτρου και όχι αγωνιστικής συμπεριφοράς των ομάδων.

Trixie

Ουνιβερσιτάδ Κραϊόβα – Κλούζ  2 (2.37)

Νόρκεπινγκ – Μιάλμπι  Χ ημίχρονο /1 τελικό (4.00)

Σερβέτ – Σιόν 2 (2.30)

Σχετικές δημοσιεύσεις