Κρατώντας τα γκολ στην Αυστρία

Η επιστροφή στα στοιχηματικά δρώμενα μετά από σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα συνοδεύτηκε με θετικό πρόσημο, αφού και οι δυο χθεσινές επιλογές μας οδήγησαν στο ταμείο, αν και καμία από τις δυο δεν διεκπεραιώθηκε με εύκολο τρόπο.

Από το σημερινό πρόγραμμα σίγουρα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ, όμως όπως και χθες έτσι και σήμερα δεν θα εμπλακώ περιμένοντας πρώτα να πάρω γεύση από την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.

Ως πρώτη σκέψη πέρασε η ενασχόληση με την Ουκρανία, η οποία μας πλήρωσε εχθές, ωστόσο το σετ των αποδόσεων στο παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικό. Αντίθετα, ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει στην Αυστρία, εκεί που  η μάχη έχει ανάψει για τα καλά.

Σε θέση ισχύος όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει περάσει η Σάλτσμπουργκ, που πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την Βόλφσμπεργκερ, ενώ την ακολουθεί και η Λίντσερ. Απόψε θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Χάρτμπεργκ, η οποία παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, ειδικότερα στην έδρας της, κάτι που φάνηκε και απέναντι στη Λίντσερ, την οποία κέρδισε στα μέσα της εβδομάδας. Σίγουρα η Σάλτσμπουργκ παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο θεωρώ πολύ δύσκολο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, με το goal/goal & over να μοιάζει ως την πιο λογική επιλογή.

Παρόμοιο το σκεπτικό και ίδια η επιλογή και στο παιχνίδι της Βόλφσμπεργκερ κόντρα στη Λίντσερ, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν στα ίσια τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Επιθετικά μιλάμε για δυο ικανότατές ομάδες, άλλωστε οι γηπεδούχοι διαθέτουν και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, γεγονός που ενισχύει και εδώ το ενδεχόμενο του goal/goal & over.

Κλείνω τις σημερινές μου επιλογές με το παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στη Σάλκε, όπου εκεί θα πάω ελαφρώς κόντρα στο ρεύμα, αφού οι φιλοξενούμενοι πραγματικά απογοητεύουν με την εικόνα τους, στα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα και πως ο σημερινό αντίπαλος προσφέρεται τουλάχιστον για την συγκομιδή του ενός βαθμού, χωρίς να αποκλείω και το διπλό. Το Χ2 από μόνο του δεν πληρώνει όσο θα ήθελα και για αυτό θα βάλω από δίπλα και το under 3.5, προκειμένου να φτάσω στην επιθυμητή τιμή του 1.90.

Μονά αποδεκτά

Χάρτμπεργκ – Σάλτσμπουργκ  g/g & over  1.90

Βόλφσμπεργκερ – Λίντσερ  g/g & over  2.00

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε  Χ2 Under 3.5  1.90

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις