Κυπέλλων συνέχεια

Όσοι είδαν το χθεσινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα νομίζω θα μοίραζαν τις ίδιες ευχές με μένα. Ασύνδετη, άνευρη και άστοχη. Όλα με το στερητικό “α” μπροστά. Με τέτοια εικόνα δεν την βλέπω να στέκεται όρθια απόψε.

Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια: Νομίζω πως δεν χρειάζονται σχόλια για τη χθεσινή εμφάνιση της Μπαρτσελόνα. Η Μάλαγα το πάλεψε μέχρι τέλους και άξιζε στο απόλυτο να προκριθεί. Η Μπασκόνια έπαιζε νωρίτερα, έβγαλε μια εύκολη νίκη, έκανε συντήρηση και έπαιξε σε πιο χαλαρό τέμπο και μόνο για 40 λεπτά. Η ομάδα του Σάρας έπαιξε στα κόκκινα για 45 λεπτά, έκανε βέβαια ροτέισον ο Λιθουανός προπονητής αλλά με 45 εκατομμύρια μπάτζετ αλίμονο αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς 10 παίκτες. Δεν ξέρω αν η Μπασκόνια μπορεί να προκριθεί, έχει πιθανότητες αλλά περιμένω να παλέψει και με αυτά που είδα χθες από την Μπαρτσελόνα θα είναι αποτυχία για εκείνη αν δεν το πάει μέχρι τέλους. Διπλό με +6,5 πόντους.

Μιλάνο-Βενέτσια: Σε χαλαρό ρυθμό, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και με παιχνίδι “αλάνας” κέρδισε τη Ρέτζιο Εμίλια. Η Βενέτσια παίζοντας στα κόκκινα απέδειξε γιατί κανείς δεν πρέπει να την υποτιμάει φέτος. Βέβαια το Μιλάνο έχει 2/2 νίκες φέτος εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Μάικ Μπράμος. Ο Μεσίνα είδε τι μπορεί να κάνει η Βενέτσια αν της το επιτρέψεις, οπότε περιμένω να μην αφήσει σε ησυχία τους παίτκες του. Το Μιλάνο έχει ακόμα πιο ανοιχτό το δρόμο προς το τρόπαιο, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρό. Άσος με -7.5 πόντους.

Μπρίντεζι-Πέζαρο: Δύο επιθετικές ομάδες κοντράρονται απόψε. Αν δεν βγάλουν τεράστια κούραση καθώς αμφότερες αγωνίζονται μετά από 24 ώρες αναμένω να πάνε σε μεγάλο σκορ. Η Πέζαρο χθες είχε μια επιπλέον κούραση λόγω της παράτασης αλλά νομίζω πως το όριο των 165.5 πόντων μπορούν να το περάσουν αρκεί τουλάχιστον η Μπρίντεζι να κινηθεί στα γνωστά της επίπεδα.

 

Συνοπτικά:

Μπρίντεζι-Πέζαρο: Over 165.5 πόντους (1.71)

Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια: 2 (+6.5 πόντους) 1.80)

Μιλάνο-Βενέτσια: 1 (-7.5 πόντους) 1.77

Σχετικές δημοσιεύσεις