Λίγες επιλογές πριν το γεμάτο σαββατοκύριακο

Καλημέρα σε όλους. Χθες αποχή διότι το Champions League δεν μας πήγε καλά αυτή την εβδομάδα. Πάμε σήμερα με τα εγχώρια πρωταθλήματα. Σήμερα το πρόγραμμα είναι φτωχό, βγαίνουν όμως κάποιες επιλογές που δεν  θα τις κρατήσουμε τόσο δυνατά όσο τα αυριανά. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.

Το αγαπημένο μου σημείο έρχεται από την Γαλλία και τον αγώνα της Τουλούζ που υποδέχεται την Παρί στις 20:00. Πολύ καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος με έχει πείσει περισσότερο αφού τις έχω δει και τις δύο να αγωνίζονται και η Παρί δεν με έπεισε ότι μπορεί να κοντράρει την Τουλούζ. Η Τουλούζ άλλωστε φέτος έχει χάσει μόνο από τις Κάννες και την Τούρ. Αντίθετα η Παρί έχει νικήσει μόνο την Νάντ έχοντας 1 νίκη και 8 ήττες. Νίκη Τουλούζ με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,78.

Στο άλλο ματς της Γαλλίας που ξεκινάει στις 21:00 όπου η Νις αντιμετωπίζει την Σέτε. Δύο από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος πολύ ισορροπημένο. Το μόνο που βλέπω σε αυτό το  ματς είναι το over3,5 σετ που παίζει πολύ χαμηλά αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο από τον αγώνα. Θα κρατήσω το οver3,5 σετ σε απόδοση 1,37.

Στην Ιταλία έχουμε μόνο μία αναμέτρηση με την Μιλάνο να υποδέχεται την Μόντσα. Τοπικό ντέρμπι το συγκεκριμένο πολύ ισορροπημένο και αυτό με δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Και εδώ δεν βλέπω κάτι ζεστά πλην το over3,5 σετ καθώς δεν πιστεύω ότι θα λήξει 0-3 ή 3-0. Οver3,5 σετ σε απόδοση 1,37.

Πάμε και στην Πολωνία όπου θα γίνουν δύο αγώνες σήμερα αλλά μόνο με τον πρώτο θα ασχοληθώ. Στις 18:30 έχουμε πολύ ενδιαφέρον αγώνα μεταξύ Ζάξα και Σκρα με τις δύο πιο παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ στην Πολωνία αλλά φέτος η Σκρα δεν είναι το ίδιο δυνατή. Η Ζάξα δεν έχει χάσει ούτε πόντο φέτος (δηλαδή δεν έχει χάσει δύο σετ σε έναν αγώνα). Το χάντικαπ -1,5 σετ για την Ζάξα δείχνει πιθανό στο 1,70. Εγώ πάντως κράτησα και σε ένα δελτίο τον απλό άσσο στο 1,33.

Επιγραμματικά
Δυάδα
18:30 Ζάξα-Σκρα Άσσος -1,5 σετ χάντικαπ (1,70)
20:00Τουλούζ-Παρί Άσσος -1,5 σετ χάντικαπ (1,78)

Σχετικές δημοσιεύσεις